FEDERER ZABIO NOVAKU NOŽ U LEĐA: Švajcarac se slikao sa mučkim provokatorom Srba! (FOTO)


IZVOR: Republika/S. J. - 08.10.2024 | 18:10


Ovo mu nije trebalo.

Foto: Facebook/Printscreen/Eurosport
FEDERER ZABIO NOVAKU NOŽ U LEĐA: Švajcarac se slikao sa mučkim provokatorom Srba! (FOTO)

Slavni švajcarski teniser, Rodžer Federer, poznat je kao veliki navijač fudbalskog kluba Bazel. Nedavno je prisustvovao utakmici na kojoj je njegov omiljeni tim pobedio Jang bojs rezultatom 1:0. Nakon meča, Federer se sreo sa doskorašnjim reprezentativcem Švajcarske, Đerdanom Šaćirijem, koji brani boje crveno-plavih.

Đerdan Šaćiri, koji je odigrao 125 utakmica za reprezentaciju Švajcarske, nije krio svoje divljenje prema Federeru.

- Mnogo mogu da naučim od njega! Videli ste ga, u dobrom je raspoloženju, kod kuće je u Bazelu. Trči i pobeđuje. Vrlo je brzo dobio meč i srećan sam zbog njega. Nije više u cvetu mladosti, ali igra na visokom nivou, pogledajte ga samo - rekao je Šaćiri sada već davne 2019. 

Federerov entuzijazam za fudbalom i podrška svom omiljenom timu Bazelu, samo su dodatni primeri širokog spektra interesovanja i ljubavi prema sportu koje nosi ovaj teniski velikan. Njegova podrška klubu s kojim se identifikuje pokazuje duboko ukorenjenu povezanost sa lokalnom sportskom scenom i zajednicom.

Susret Rodžera Fedarera i Đerdana Šaćirija na fudbalskoj utakmici izazvao je interesovanje javnosti i pokazao duboko poštovanje između dvojice švajcarskih sportskih ikona. Njihov susret naglasio je važnost sportskog duha, međusobnog poštovanja i podrške unutar sportske zajednice.

BONUS VIDEO