IGRAO SAM BLIZU DESETKE! Novak povratio stari sjaj: Od Olimpijskih igara nisam igrao na ovom nivou!


IZVOR: Republika - 09.10.2024 | 14:11


Nakon savladanog Safijulina, Novak se sada okreće četvrtfinalu.

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/Starsport
IGRAO SAM BLIZU DESETKE! Novak povratio stari sjaj: Od Olimpijskih igara nisam igrao na ovom nivou!

Novak Đoković je ostvario još jednu ubedljivu pobedu na turniru u Šangaju, savladavši Romana Safijulina sa 2:0 u setovima (6:3, 6:2). Nakon meča, Novak nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatom, ističući da je igrao blizu svog najboljeg nivoa. Kineski navijači su ga oduševili svojom podrškom, a Novak je istakao da je uživao igrajući pred njima.

- Igrao sam blizu desetke. I prošli mečevi i ovaj danas bili su dobri, uživam na terenu. Ovakvi mečevi i ovo što osećam na terenu je najveći razlog što se i dalje takmičim. Provodim se lepo na terenu i van njega, kineski navijači su neverovatni. Dobio sam mnogo poklona, kako ja tako i moji klinci, moraću još neke kofere da kupim kako bih sve poneo kući - rekao je Novak, a onda na srpskom dodao:

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

 

- Ova poslednja dva meča u Šangaju su najbolja od Olimpijskih igara, od tada nisam igrao na ovom nivou. Raduje me činjenica da sam na ovakvom nivou. Raduje me činjenica da donosim odluke vrlo brzo, a da se ne umaram previše protiv odličnog igrača kao što je Safijulin. Sutra imam slobodan dan, spremam se za četvrtfinale i nadam se najboljem.

Nakon savladanog Safijulina, Novak se sada okreće četvrtfinalu u kojem će se sastati sa Jakubom Menšikom, koji je bio bolji od Grigora Dimitrova sa 2:1 u setovima. Novak se nada najboljem, ističući da se raduje narednom izazovu na turniru u Šangaju.

Novak Đoković nastavlja da oduševljava svojim igrama na turniru u Šangaju, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov naredni nastup.

BONUS VIDEO: