PRVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA RAFINO POVLAČENJE! Evo kako je ispratio Nadala!


IZVOR: Republika - 10.10.2024 | 12:07


Nadal je dobio brojne poruke podrške od svojih fanova, prijatelja, kolega i sponzora.

Foto: Profimedia
PRVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA RAFINO POVLAČENJE! Evo kako je ispratio Nadala!

Jedan od najvećih tenisera u istoriji, Rafael Nadal, sa suzama u očima, objavio je na svom Instagram profilu da se povlači iz tenisa. U emotivnom snimku, Nadal je istakao značaj svojih najbližih ljudi tokom karijere i izrazio zahvalnost za podršku koju je dobio od njih. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti i emotivne reakcije širom sveta, jer je Nadal ostavio dubok trag u svetu tenisa.

Nakon što je objavio vest o povlačenju, Nadal je dobio brojne poruke podrške od svojih fanova, prijatelja, kolega i sponzora. Mnogi su izrazili tugu zbog odlaska jednog od najvećih tenisera svih vremena, ističući njegov neizmerni doprinos teniskom sportu.

Foto: printscreen/instagram

Lajk Novaka Đokovića na Nadalov oproštaj od tenisa

 


Posebno se čeka reakcija Novaka Đokovića, s obzirom na njihovo legendarno rivalstvo na terenu. Njih dvojica su odigrali ukupno 60 mečeva, a poslednji susret desio se na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je Đoković izašao kao pobednik. Očekuje se da će Đoković, kao i mnogi drugi, pružiti emotivnu poruku podrške Nadalu u ovom trenutku.

Rafael Nadal je tokom svoje karijere ostvario izuzetne uspehe, osvojivši čak 20 Grend slem titula i postavši jedan od najdominantnijih igrača na šljaci. Njegova borbenost, karakter i posvećenost tenisu ostavili su neizbrisiv trag u istoriji ovog sporta.

Nadalova odluka da se povuče iz tenisa predstavlja kraj ere jednog od najvećih sportista sveta, ali istovremeno otvara prostor za sećanje na nezaboravne trenutke i uticaj koji je imao na razvoj tenisa. Svet će zauvek pamtiti Nadalovu strast i borbu na teniskim terenima širom sveta.

BONUS VIDEO: