BORBA ZA POLUFINALE: Novak ruši mladog Čeha - evo gde možete pratiti duel Đokovića i Menšika!


IZVOR: Vladimir Vorih - 11.10.2024 | 07:34


Tri pobede ga dele od 100. trofeja u karijeri.

Foto: Instagram.com/djokernole
BORBA ZA POLUFINALE: Novak ruši mladog Čeha - evo gde možete pratiti duel Đokovića i Menšika!

Danas se očekuje uzbudljiv teniski duel između Novaka Đokovića i Jakuba Menšika na Mastersu u Šangaju. Sa trenutnom četvrtom pozicijom na ATP listi, Novak ulazi u meč kao favorit, dok se Čeh nalazi na 65. mestu. Ovo će biti njihov prvi međusobni susret, što dodatno uvećava tenziju oko ovog duela.

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, ima priliku da još jednom pokaže svoje majstorstvo na terenu. Sa brojnim osvojenim titulama i rekordima, Novak je ostavio dubok trag u svetu tenisa i svaki njegov meč izaziva veliko interesovanje širom sveta.

Ovaj meč će biti istorijski po tome što će prvi put doći do susreta između Novaka Đokovića i Jakuba Menšika. Obojica će želeti da ostave jak utisak i pokažu svoje veštine na terenu, pa se može očekivati izuzetno zanimljiv meč.

Svi ljubitelji tenisa imaće priliku da borbu za polufinale Mastersa u Šangaju isprate u direktnom prenosu na kanalu TV Sport klub 1 sa početkom od 12.30 časova.

Foto: Instagram.com/djokernole

Safiulin nije predstavljao težu prepreku

 

Očekuje se da će ovo biti još jedan u nizu uzbudljivih mečeva u karijeri Novaka Đokovića, a da li će uspeti da savlada Jakuba Menšika i plasira se dalje na turniru, ostaje da se vidi.

Treba podsetiti da će se pobednik duela između Novaka Đokovića i Jakuba Menšika u polufinalu prestižnog turnira sastati sa boljim iz meča u kojem se sastaju Amerikanac Tejlor Fric i David Gofin iz Belgije.

Prvi polufinalni par je već poznat i njega čine prvi nosilac, Italijan Janik Siner koji je u prethodnoj rundi savladao Danila Medvedeva rezultatom 2:0 (6:1, 6:4) i Čeh Tomaš Mahač koji je priredio prvorazrednu senzaciju eliminisavši sa 2:0 (7:6, 7:5), velikog favorita Karlosa Alkaraza.

 

BONUS VIDEO: