JELENA FILOZOFIRA DOK SE NOVAK MUČI U ŠANGAJU: Evo zašto gospođa Đoković ne gleda muža u Kini (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 11.10.2024 | 17:23


Reč je o njihovoj fondaciji

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
JELENA FILOZOFIRA DOK SE NOVAK MUČI U ŠANGAJU: Evo zašto gospođa Đoković ne gleda muža u Kini (FOTO)

Najbolji teniser ikada Novak Đoković ostvario je pobedu nad Jakubom Menšikom rezultatom 2:1, po setovima 6:7, 6:1, 6:4, čime se plasirao u polufinale mastersa u Šangaju. Iako je bilo mnogo muke za Noleta u prvom setu, uspeo je da se, kao što to uvek radi, izdigne i zabeleži pobedu.

Srpski teniser je tako napravio još jedan krupan korak ka osvajanju prvog trofeja u 2024. godini, ne računajući Olimpijske igre. Ali, ovog puta to čini bez posebne podrške sa tribina.

Naime, već tri godine zaredom porodica Đoković dovodi eminentne stručnjake iz oblasti brige o odrastanju dece i organizuje panele i tribine povodom toga. Predavanja se organizuju u cilju edukacije i podizanja svesti o važnosti teme kao što je roditeljstvo i podizanje dece, pa je Jelena bila okupirana tom aktivnošću. POGLEDAJ GALERIJU

Na svom Instagram storiju objavila je nekoliko priča dok pravi društvo eminentnom stručnjaku Gordonu Njufeldu koji drži predavanje na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Iako Jelenu vrlo često viđamo u VIP loži kako uzbuđeno bodri svog supruga zajedno sa decom, ovog puta je ostala u Beogradu kako bi se posvetila tribini koja je okupila veliki broj studenata filozofa.

Pripremajući se za predavanje, jedan od najvećih autoriteta u oblasti dečijeg razvoja, Gordon Njufeld, bio je pozdravljen od strane publike gromoglasnim aplauzom, a Jelena je sve to ovekovečila svojom kamerom, napisavši u opisu da je amfiteatar uspešno pun.

BONUS VIDEO