SINER JE U FINALU! Teniser osigurao plasman, a sutra je težak dan za njega - Novak ili Fric, uskoro ćemo videti! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.10.2024 | 12:34


Kontrolisao je ceo meč.

Foto: www.profimedia.rs
SINER JE U FINALU! Teniser osigurao plasman, a sutra je težak dan za njega - Novak ili Fric, uskoro ćemo videti! (FOTO)

Italijanski teniser Janik Siner ostvario je značajan uspeh na mastersu u Šangaju, plasiravši se u finale nakon pobede nad Čehom Tomasom Mahačom. Siner je trijumfovao rezultatom 2-0, po setovima 6:4, 7:5, demonstrirajući svoju izuzetnu igru i odlučnost.

Duel između Siner i Mahača trajao je sat vremena i 44 minuta, pružajući publici uzbudljiv teniski spektakl. Siner je pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost tokom celog meča, što mu je omogućilo da zabeleži važnu pobedu.

Interesantno je da je Siner uspeo da oduzme servis Mahaču u ključnim trenucima meča, pokazujući izuzetnu smirenost i koncentraciju. Iako je Čeh poveo brejkom u uvodnom gemu, Siner je brzo preokrenuo situaciju i kontrolisao tok meča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK Tennis (@oktennis.it)

Sinerova izuzetna igra tokom meča nagoveštava njegovu veliku formu i spremnost da se suprotstavi najboljim teniserima na svetu. Njegova pobeda nad Mahačom samo je potvrda talenta i kvaliteta koji poseduje.

Sinerov put do finala Mastersa u Šangaju definitivno je bio impresivan, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod finalnog duela. Siner je još jednom potvrdio svoj status jednog od najperspektivnijih tenisera današnjice, te se sa nestrpljenjem iščekuje njegov naredni nastup.

BONUS VIDEO