BRAVO MAESTRE! Kinoši oduševljen trijumfom Đokovića, pa je poslao poruku - Nole će biti oduševljen! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.10.2024 | 15:49


Nole obara s nogu

Foto: Instagram.com/djokernole
BRAVO MAESTRE! Kinoši oduševljen trijumfom Đokovića, pa je poslao poruku - Nole će biti oduševljen! (FOTO)

Novak Đoković ostvario je pobedu nad Amerikancem Tejlora Fricom u dva seta - 2:0 (6:4, 6:6 (8:6)) u polufinalu mastersa u Šangaju. U ovom napetom meču, Đoković je demonstrirao svoju izuzetnu preciznost i upornost, što ga je dovelo do zasluženog trijumfa. Iako se Fric hrabro borio, Đoković je uspeo da nametne svoj ritam igre i iskoristi greške protivnika. Sada se sprema za finale sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom, zakazanim za sutra.

Kao reakcija na fenomenalnu pobedu Novaka Đokovića u polufinalu, pomoćni trener reprezentacije Srbije, Kacuhitno Kinoši, podelio je radost na svom Instagram storiju.

- Bravo, maestre - glasila je poruka za srpskog asa od Kinošija.

Foto: printscreen/Instagram

 

Ova čestitka dodatno ističe timsku podršku i zajedništvo unutar reprezentacije, dok Đoković nastavlja svoj put ka osvajanju titule. Navijači su oduševljeni i jedva čekaju nastavak turnira, nadajući se novim uspesima našeg najboljeg tenisera.

Sutra će teniska scena će biti usmerena ka finalu mastersa, gde će se Novak Đoković boriti za svoju 100. titulu u karijeri. Njegov protivnik će biti mladi Janik Siner, prvi teniser sveta. Ovo će biti njihov osmi međusobni duel, a dosadašnji skor govori u korist Đokovića, koji trenutno vodi sa 4:3.

Janik Siner je prvi Italijan ikada koji će igrati u finalu mastersa u Šangaju, a Nole vrlo dobro zna kako treba na istoku, pošto je taj turnir osvajao već pet puta u karijeri.

BONUS VIDEO