SUTRA SE NOLE GLEDA UZ JUTARNJU KAFICU: Evo kad će Đoković na teren protiv Sinera


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.10.2024 | 16:15


Za 100. titulu u karijeri!

Foto: Starsport
SUTRA SE NOLE GLEDA UZ JUTARNJU KAFICU: Evo kad će Đoković na teren protiv Sinera

Novak Đoković je uspešno, sa 2:0 (6:4, 7:6), savladao Tejlora Frica, sedmog tenisera sveta iz Amerike, i plasirao se u finale mastersa u Šangaju.

U nedelju, 13. oktobra, teniska scena će biti usmerena ka finalu mastersa, gde će se Novak Đoković boriti za svoju 100. titulu u karijeri. Njegov protivnik će biti mladi Janik Siner, prvi teniser sveta. Ovo će biti njihov osmi međusobni duel, a dosadašnji skor govori u korist Đokovića, koji trenutno vodi sa 4:3.

Siner je prvi Italijan ikada koji će igrati u finalu mastersa u Šangaju, a Nole vrlo dobro zna kako treba na istoku, pošto je taj turnir osvajao već pet puta u karijeri.

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Siner

Duel će sutra početi u 10:30 časova po srpskom vremenu, pa ćemo uz jutarnju kaficu lagano pratiti Noleta kraj malih ekrana i nadati se da stiže do 100. titule u karijeri.

- Pet godina nisam igrao Kini. Imao sam velike uspehe u Šangaju i Pekingu. Podrška koju ovde dobijam je fenomenalna. Zahvalan sam, zbog toga dobijam energiju koja me tera da idem dalje. Došao sam ove godine sa vizijom i željom da dođem do finala i da tražim tu 100. titulu. Igraću protiv Sinera koji je najbolji na svetu ove godine, igra izvrstan tenis. On je favorit, ali nadam se najboljem, rekao je Đoković na terenu posle pobede nad Fricom.

Nakon finala u Šangaju, Novak Đoković i Janik Siner će otputovati u Saudijsku Arabiju gde će odigrati egzibiciju "Šest kraljeva". Ovo će biti prilika da teniski ljubitelji u Saudijskoj Arabiji uživaju u susretu dva vrhunska tenisera i uživaju u jedinstvenom sportskom spektaklu.

BONUS VIDEO