O ČEMU LI PRIČAJU! Federer i Alkaraz na tribini finalnog meča u Šangaju!


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 11:51


Uzbudljiv finalni meč.

Foto: printscreen/X
O ČEMU LI PRIČAJU! Federer i Alkaraz na tribini finalnog meča u Šangaju!

Uzbudljivo finale Šangaj Mastersa donelo je okupljanje nekih od najvećih imena svetskog tenisa. Na terenu su se našli Novak Đoković i Janik Siner, dok sa tribina čitav meč prate njihovi rivali, Rodžer Federer i Karlos Alkaraz. Siner je pokušavao da se suprotstavi iskusnom Đokoviću, dok je atmosferu dodatno začinila prisutnost legendi tenisa na tribinama. Prvi set je ipak pripao prvom na tabeli, a Noletu ostaje da se izbori za drugi set.

 

 


Karlos Alkaraz, mladi španski teniser, nije propustio priliku da prisustvuje finalu, iako je već ispao sa turnira. Njegova namera da "špijunira" svoje potencijalne protivnike na nadolazećoj egzibiciji "Šest kraljeva" u Rijadu, dodatno je privukla pažnju javnosti. Alkaraz je odlučio da ostane na tribinama i analizira igru Đokovića i Sinera, dok je njegov trener Huan Karlos Ferero pratio svaki potez sa pažnjom.

 

 

 

 

Jedan od najvećih teniskih majstora, Rodžer Federer, takođe se našao među gledaocima, sedeo je pored Ferera i Alkaraza, i bio je srdačno dočekan aplauzima. Njegovo prisustvo dodatno je uveličalo finale, pružajući podršku svojim kolegama i uživajući u vrhunskom teniskom nadmetanju.

 

 


Svi ovi momenti stvorili su posebnu atmosferu na tribinama, dok su ljubitelji tenisa širom sveta uživali u susretu između dva izuzetna tenisera.

 

 

BONUS VIDEO: