KAKVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA IZGUBLJEN PRVI SET! Potpuno je pobesneo, a OVO je bio glavni razlog! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 12:16


Od samog početka meča, prisutna je izuzetna borba.

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/Starsport
KAKVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA IZGUBLJEN PRVI SET! Potpuno je pobesneo, a OVO je bio glavni razlog! (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno se nalazi u finalnom meču Mastersa u Šangaju, gde se suočava sa Janikom Sinerom. Od samog početka meča, prisutna je izuzetna borba, a u prvom setu Novak je izgubio taj-brejk. Međutim, ono što je privlačilo pažnju tokom celog susreta bilo je ponašanje boksera Italijana.

Zanimljivo je bilo primetiti da su u boksu Italijana sedeli dojučerašnji Novakovi najbliži saradnici, kondicioni trener Marko Paniki i fizio Ulises Badio, koji su sada deo tima Sinera. Tokom meča, njih dvojica su često ustajali i aplaudirali svom novom "poslodavcu", a ova situacija nije promakla Novaku.

 

 


Kamere su zabeležile momenat kada je Novak, nakon izgubljenog taj-brejka, otišao ka svojoj klupi i u neverici prokomentarisao nešto što su navijači protumačili kao "Aplauso". Odmah se pokrenula široka rasprava o tome da li je Novak gledao u svoje dojučerašnje saradnike i imao poruku za njih.

Očigledno je da je atmosfera na terenu bila napeta i da su detalji poput ponašanja bivših saradnika dodatno začinili ovaj teniski duel. Publika je bila uzbudjena i pažljivo pratila svaki potez kako Đokovića tako i Sinera.

Novaku je ostao još jedan set da pokaže svoju najbolju igru i pokuša da preokrene rezultat u svoju korist. S obzirom na njegovu izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost, očekuje se da će se borba za pobedu nastaviti sa istim intenzitetom do samog kraja. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju rasplet ove uzbudljive teniske sage.

 

 

BONUS VIDEO: