NOVAK SE OPROSTIO SA STILOM: Đoković objavom rekao zbogom Šangaju - Kratko i jasno! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 19:59


Kinezi su oduševljeni srpskim asom!

Foto: Instagram.com/djokernole
NOVAK SE OPROSTIO SA STILOM: Đoković objavom rekao zbogom Šangaju - Kratko i jasno! (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković se vratio u Kinu nakon mnogo godina, sa ciljem da osvoji svoju 100. titulu u karijeri na Mastersu u Šangaju. Međutim, u finalu ga je porazio mladi Janik Siner rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:3. Iako nije ostvario svoj cilj, Novak je uživao u vremenu provedenom u Kini, gde je bio oduševljen gostoprimstvom i podrškom domaćih navijača.

Novak Đoković je izrazio svoje oduševljenje boravkom u Kini, gde je uživao u svakom trenutku, bilo da je igrao tenis ili istraživao lokalne znamenitosti. Kinezi su bili oduševljeni što su imali priliku da ugoste jednog od najvećih svetskih tenisera, a Novak je to iskoristio da se poveže sa svojim obožavaocima i da uživa u njihovoj podršci.

Tokom svog boravka u Kini, Novak je koristio slobodno vreme da istraži lokalne atrakcije i da se upusti u avanture. Oduševio se veličinom i lepotom kineske prirode, što je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Jedna od slika koje je objavio prikazuje ga kako pozira u visokoj travi, uz opis spektakularan opis, što je izazvalo pozitivne reakcije njegovih fanova širom sveta.

- Napuštam Kinu sa stilom - kratak je bio Novak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak Đoković je svojim boravkom u Kini pokazao svoju zahvalnost prema domaćinima i istakao svoju ljubav prema zemlji i njenim ljudima. Iako nije ostvario svoj sportski cilj, Novak je ostavio dubok utisak svojom pozitivnom energijom i ljubaznošću prema kineskoj publici.

BONUS VIDEO