ATRAKTIVNA RUMUNKA ZALUDELA SRBE: Pored Novaka, oni su njena velika slabost - svaki korak pomno je ispratila! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 14.10.2024 | 07:24


Nije štedela reči hvale.

Foto: Instagram.com/iamprisacariuandreea
ATRAKTIVNA RUMUNKA ZALUDELA SRBE: Pored Novaka, oni su njena velika slabost - svaki korak pomno je ispratila! (FOTO GALERIJA)

Posle godinu dana, ljubitelji srpskog fudbala su konačno dočekali radost osvajanja tri boda u takmičarskom meču. Sa fantastičnom podrškom od 6.383 navijača u Leskovcu, fudbalska reprezentacija Srbije je ostvarila pobedu nad Švajcarskom rezultatom 2:0 (1:0), pruživši izvanrednu igru koja je dugo izostajala.

Poznata rumunska teniserka Andrea Prisakarju, poznata kao veliki navijač Novaka Đokovića i ljubitelj srpskog naroda, prokomentarisala je utakmicu u Leskovcu na društvenim mrežama. Njena podrška "orlovima" nije izostala, što je izazvalo pozitivne reakcije kod ljubitelja sporta.

- Dobra pobeda za momke, hajde - napisala je na društvenim mrežama Andrea

 

 

Pobeda "orlova" nije odjeknula samo u Srbiji, već je slavljena i u komšiluku, što svedoči o značaju i uticaju srpskog fudbala u regionu. Ova podrška dodatno osnažuje timsku energiju i motivaciju za buduće utakmice.

Dvadesetčetvorogodišnja rumunska teniserka poznata je po činjenici da redovno prati kako najboljeg tenisera u istoriji belog sporta Novaka Đokovića, tako i ostale srpske sportiste. One se u ovom momentu na WTA listi nalazi na 433. poziciji ,a svoj najbolji plasman na listi najboljih teniserki planete imala je polovinom maja 2022. godine kada se našla na 304. poziciji.

Atraktivnu Rumunku na društvenim mrežama prate desetine hiljda obožavalaca koje redovno obradje svojim atraktivnim fotografijama kako sa teniskog terena, tako i van njega. POGLEDAJ GALERIJU

 

Pobeda srpske reprezentacije u fudbalu donosi radost navijačima i pokazuje sposobnost tima da ostvari uspeh. Podrška iz regiona i van granica Srbije dodatno potvrđuje značaj i popularnost srpskog sporta. Sve ovo predstavlja pozitivan korak ka budućim sportskim dostignućima.

 

BONUS VIDEO: