ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA IZ BRAKA NOVAKA I JELENE! Ovaj podatak o Đokovićima malo ko je primetio


IZVOR: Republika - 14.10.2024 | 12:04


Decenija skladnog braka, ljubavi i zajedništva!

Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia
ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA IZ BRAKA NOVAKA I JELENE! Ovaj podatak o Đokovićima malo ko je primetio

Novak Đoković i njegova supruga Jelena proslavili su desetu godišnjicu braka ovog leta, čime su potvrdili svoju snažnu i dugotrajnu vezu. Njihova ljubavna priča počela je davne 2005. godine, kada su se prvi put upoznali na teniskom turniru u klubu na Banovom brdu.

Iako je Jelena starija od Novaka, to ih nije sprečilo da se zaljube i započnu svoju romansu, koja je nakon tri godine prijateljstva prerasla u nešto više. Sam Novak je priznao da je bio zaljubljen do ušiju u Jelenu još tokom srednjoškolskih dana, što dodatno otkriva dubinu njihovih osećanja jedno prema drugom. POGLEDAJ GALERIJU

Jedan od najčarobnijih trenutaka njihove ljubavne priče jeste prosidba, koja nije prošla baš glatko. Novak je planirao romantičnu vožnju balonom tokom koje je nameravao da zaprosi Jelenu uz pomoć još jednog balona na kojem bi pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene?". Međutim, stvari nisu krenule kako je planirao, jer se balon zapalio, izazivajući paniku kod Jelene. Ipak, Novak je uspeo da izvuče situaciju, kleknuo je s prstenom i zaprosio je na neobičan, ali nezaboravan način.


Nakon deset godina braka, Novak i Jelena su uspeli da izgrade srećan i skladan život zajedno sa dvoje dece Stefanom i Tarom. Njihova ljubavna priča je primer kako se uz međusobno poštovanje, podršku i ljubav može prevazići sve izazove koje život nosi. Njihov odnos je inspiracija mnogima, a njihova ljubavna priča ostaje jedna od najlepših u svetu sporta.

Kroz sve ove godine, njihova ljubav je jačala, a zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove. Njihova posvećenost jedno drugom i porodici je nešto što se ističe u svakoj prilici, a njihova ljubav ostaje uzor mnogim parovima širom sveta.

BONUS VIDEO