PANIKI PAO NA NOVAKOVE GRUDI: Sinerov trener posle meča prišao Noletu, a onda je usledilo nešto neočekivano - Ovo niste videli u prenosu! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 11:51


Nekad su bili jedan tim...

Foto: www.profimedia.rs
PANIKI PAO NA NOVAKOVE GRUDI: Sinerov trener posle meča prišao Noletu, a onda je usledilo nešto neočekivano - Ovo niste videli u prenosu! (VIDEO)

Novak Đoković nije uspeo da osvoji petu titulu na mastersu u Šangaju, gde je bolji od njega bio Janik Siner rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:3. Ovaj poraz označio je Sinerovu sedmu titulu u ovoj godini, čime je još jednom potvrdio izuzetan talenat i trenutnu formu.

Posle meča, Novak se srdačno pozdravio sa svojim bivšim, a sada Sinerovim trenerima, Ulisesom Badijom i Markom Panikijem. Njih trojica su imalia izuzetno uspešnu saradnju s Đokovićem, a odnedavno se nalaze u taboru prvog reketa sveta. Ova saradnja obećava nove perspektive za sve uključene i izaziva veliko interesovanje u svetu tenisa.

Novak Đoković je jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, sa brojnim rekordima i dostignućima. Sa 20 osvojenih grend slem titula, Novak se nalazi tik uz Rafaela Nadala i Rodžera Federera, što ga čini delom velike trojke teniskog sveta. Njegova posvećenost, mentalna snaga i izuzetna veština na terenu čine ga omiljenim među navijačima širom sveta.

Poraz od Sinera izazvao je različite reakcije među navijačima i stručnjacima. Mnogi su pohvalili Sinera za izvanredan nastup i pobedu nad jednim od najboljih tenisera sveta, dok su se drugi divili Novakovoj izdržljivosti i profesionalizmu uprkos porazu.

Iako je poraz u Šangaju bio razočaravajući, Novak Đoković i dalje ostaje fokusiran na buduće izazove i turnire. Sa svojim timom i novim trenerima, on će nastaviti da radi na svojoj igri i formi kako bi ostvario nove uspehe u narednoj sezoni.

BONUS VIDEO