PRAVA POSLASTICA ZA LJUBITELJE TENISA! Evo kada počinje prodaja karata za Beograd open! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 15:03


Ne propustite jedistven doživljaj!

Foto: www.profimedia.rs
PRAVA POSLASTICA ZA LJUBITELJE TENISA! Evo kada počinje prodaja karata za Beograd open! (FOTO)

U Beogradskoj areni će se od 2. do 9. novembra održati teniski turnir Beograd open, a prodaja ulaznica počinje 18. oktobra. Za sve ljubitelje tenisa ovo će biti prilika da uživaju u vrhunskom sportskom događaju i prate mečeve najboljih tenisera.

Ulaznice će biti dostupne u dva tipa: Ulaznice za centralni teren, koje omogućavaju pristup centralnom terenu, grandstand terenu, kao i FAN zoni i svim sadržajima u ponudi turnira, i ulaznice za grandstand teren, koje će omogućiti pristup svim mečevima na grandstand terenu, kao i FAN zoni. Za ljubitelje prvih redova, biće dostupne i VIP ulaznice, koje donose jedinstven doživljaj teniskog spektakla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serbia Open (@serbiaopen)

Ulaznice će biti dostupne za kupovinu na zvaničnom sajtu turnira, https://serbiaopen.org/, a detaljne informacije možete potražiti i na sajtu i na Instagram profilu @serbiaopen. Svi zainteresovani ljubitelji tenisa mogu na vreme obezbediti svoje ulaznice i osigurati svoje mesto na ovom prestižnom događaju.

Ovaj teniski turnir će okupiti vrhunske tenisere iz celog sveta i pružiti publici priliku da uživa u vrhunskom sportskom spektaklu. Svi posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim teniskim trendovima i uživaju u mečevima koji će oduševiti sve ljubitelje ovog sporta. Spremite se za nezaboravno iskustvo u Beogradskoj areni.

A za više informacija u svetu tenisa pratite Republika.rs.

BONUS VIDEO