SERENA VILIJAMS OPERISANA! Ovo je pronašla na vratu, pa se ŠOKIRALA kad je saznala šta je! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 16.10.2024 | 13:42


Vilijamsova je istakla važnost brige o zdravlju i donošenja hrabrih odluka kada je reč o medicinskim procedurama.

Foto: Tanjug/AP
SERENA VILIJAMS OPERISANA! Ovo je pronašla na vratu, pa se ŠOKIRALA kad je saznala šta je! (VIDEO)

Velika teniska šampionka Serena Vilijams nedavno je prošla kroz težak period nakon što je otkrila kvržicu na vratu. U emotivnom videu koji je podelila s pratiocima, Vilijamsova je prikazala delove postoperativnog oporavka, pokazujući hrabrost i snagu tokom ovog izazovnog perioda.

Vilijamsova je otkrila da je prvi put primetila kvržicu na vratu još u maju. Nakon odlaska kod lekara, dijagnostikovana joj je brahijalna cista, koja je nastavila da raste uprkos preporukama da je ne uklanja. Nakon dodatnih testova i biopsije lekari su preporučili hitno uklanjanje kvržice da bi se izbegle potencijalne komplikacije.

- Još u maju sam našla kvržicu na vratu. Odmah sam otišla kod doktora na magnetnu rezonancu i rekli su mi da imam brahijalnu cistu. Jeste li ikada čuli za to?

U videu Serena je podelila trenutke s ćerkicom Olimpijom, ističući zahvalnost što je operacija prošla uspešno i naglašavajući da se oseća srećno što je zdrava. Ova podrška porodice je svakako bila od velikog značaja tokom njenog oporavka.

 

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams

 

Vilijamsova je istakla važnost brige o svom zdravlju i donošenja hrabrih odluka kada je reč o medicinskim procedurama. Njena otvorenost o ovom ličnom izazovu je inspirativna za mnoge njene fanove i pruža podstrek za pažljivo praćenje sopstvenog zdravlja.

Serena Vilijams je još jednom pokazala svoju snagu i odlučnost, kako na terenu, tako i van njega, i njeno iskustvo će sigurno biti inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima. Svi joj želimo brz oporavak i povratak na teren još jača nego pre.

BONUS VIDEO: