OD TENISERKE DO SAJTA ZA ODRASLE! Fotografijama žari i pali! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 17.10.2024 | 16:36


Iako je imala dobre rezultate u juniorskoj konkurenciji, nakon nekoliko mečeva zauzela je 1021. mesto na WTA listi.

Foto: printscreen/instagram/@tammbojanic
OD TENISERKE DO SAJTA ZA ODRASLE! Fotografijama žari i pali! (FOTO GALERIJA)

Tamara Bojanić je ime koje je postalo poznato širom sveta, ali iz potpuno drugačijih razloga nego što se možda očekivalo. Karijera ove nekadašnje teniske nade krenula je drugačijim putem od očekivanog, vodeći je do nevjerojatnih visina na najpoznatijem sajtu za odrasle.

Mlada Tamara je ostvarila zapažene rezultate kao članica FED kup reprezentacije Crne Gore, te se istakla i osvojila titulu šampionke Crne Gore tokom 2012. godine. Iako je imala dobre rezultate u juniorskoj konkurenciji, nakon nekoliko mečeva zauzela je 1021. mesto na WTA listi. Međutim, karijera na teniskom terenu nije krenula željenim tokom, te se Tamara odlučila za prelazak u trenerske vode. POGLEDAJ GALERIJU

Nakon nekoliko godina rada kao teniski trener, Tamara je odlučila da se okrene nečemu potpuno drugačijem. Sa preko 356 hiljada pratilaca na Instagramu, postala je istaknuta influenserka koja redovno izbacuje provokativan sadržaj na društvenim mrežama. Ovaj put, njen sadržaj nije bio samo zabavan već i provokativan, što je privuklo veliku pažnju, ali i izazvalo kontroverze.

 

 


Tamara Bojanić danas gradi karijeru na najpoznatijem sajtu za odrasle, gde za tačno 9,99 dolara prodaje provokativne fotografije i snimke. Ovaj neočekivani prelazak iz sportskog sveta u industriju za odrasle izazvao je mnogo pažnje i komentara, ali je Tamarin uticaj i dalje značajan, kako na terenu društvenih mreža, tako i van njega. Njeni profili na društvenim mrežama privlače ogromnu pažnju, a njeni kontroverzni i provokativni postovi često su predmet diskusija.

 

 

 

 


Tamara Bojanić je svojim nekonvencionalnim putem uspela da se izdigne i postane istaknuta figura na društvenim mrežama, ali i u industriji za odrasle. Njen prelazak iz sportskih terena u svet provokativnog sadržaja možda jeste neočekivan, ali je svakako privukao ogromnu pažnju publike, kako zbog njenih prethodnih sportskih dostignuća, tako i zbog njenog novog, kontroverznog puta ka slavi.

 

 

BONUS VIDEO: