NOVAK OSTAO U NEVERICI: Siner vratio nemoguće, pa dobio aplauz Đokovića (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 17.10.2024 | 19:56


Italijan dominantno osvojio prvi set

Foto: Profimedia
NOVAK OSTAO U NEVERICI: Siner vratio nemoguće, pa dobio aplauz Đokovića (VIDEO)

U okviru "Slema šest kraljeva" u Rijadu, Novak Đoković se suočava sa Janikom Sinerom u ponovnom okršaju nakon nedavnog finala Mastersa u Šangaju, gde je Italijan izašao kao pobednik. Iako ovaj meč ne utiče na ATP bodove, sigurno je da obojica tenisera žele da pokažu svoje najbolje izdanje pošto je novčani ulog ogroman.

Međutim, nije izgledao dovoljno dobro na terenu srpski teniser u prvom setu, pošto ga je izgubio ubedljivo, rezultatom 6:2. Siner je prosto bio na svim lopticama, stizao je sve, a u istom ritmu nastavio je i u drugom setu. 

Onda je u trećem gemu pri vođstvu 2:0, nakon kraće razmene, uspeo da vrati "nemoguće" i tako natera čak i našeg tenisera da mu aplaudira. Đoković je prvo primorao Sinera da izađe na mrežu, ali nije očekivao neverovatan odgovor koji je usledio. Siner je uspeo da stigne lopticu i pogodi praktično "mrtav ugao" po dijagonali, ostavljajući i samog Đokovića bez teksta. Uspeo je Nole nakon toga da se oporavi i vrati u igru, te je trenutno egal u drugom setu.

Podsetimo, organizatori su se potrudili da sve izgleda spektakularno, pa tako i predstavljanje glavnih aktera. Novak Đoković je bio predstavljen na vrlo neobičan način - hologramom u ulozi pastira koji se sporazumeva sa vukovima. Ovaj spektakularan način predstavljanja igrača ostavio je publiku u čudu, dok su svi prisutni na stadionu mogli da uživaju u ovako inovativnoj prezentaciji.

BONUS VIDEO