OVO JE ĐOKOVIĆEV NAJVEĆI FAN: Dolazi iz Azije i ima istetovirano ime svog idola (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 21.10.2024 | 08:47


Prosto obožava Novaka

Foto: www.profimedia.rs
OVO JE ĐOKOVIĆEV NAJVEĆI FAN: Dolazi iz Azije i ima istetovirano ime svog idola (VIDEO)

Jedan navijač iz Uzbekistana je pokazao svoju duboku odanost Novaku Đokoviću na vrlo neobičan način - tetoviranjem. Nakon što je naš teniser osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, ovaj verni navijač je istetovirao na svojoj ruci natpis "Pariz 2024", ime Novaka Đokovića i olimpijske krugove. Ovaj gest odanosti je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, gde je objavljen video klip koji prikazuje neobičnu tetovažu.

 

 


Neverovatni navijač nije samo pokazao svoju odanost putem tetovaže, već je odlučio da lično podrži Novaka Đokovića na "Slemu šest kraljeva" u Rijadu. Put iz Uzbekistana do Rijada nije bio prepreka za ovog vernog navijača, koji je želeo da pruži podršku svom omiljenom teniseru i uživo.

 

 

Pored svoje strastvene podrške Novaku Đokoviću, Azijat takođe gaji posebnu ljubav prema rumunskoj teniserki Simoni Halep. Na svojoj desnoj ruci istetovirao je njeno ime, kao i godine kada je osvojila Rolan Garos i Vimbldon, 2018. i 2019. godine. Ovaj čovek je pasionirani ljubitelj tenisa.

Foto: Instagram

Tetovaža Noletovog navijača

Iako je Novak u prvom meču u Rijadu poražen od Janika Sinera, ovaj navijač je i dalje bio uz svog idola, te ga nosio do pobede u poslednjem istorijskom susretu sa Rafaelom Nadalom. Čak je i prognozirao ishod finalnog meča između Sinera i Alkaraza, ali je tu pogrešio pošto je dao prednost Špancu.

BONUS VIDEO