REPUBLIKA ZAKUCALA NA VRATA NOVAKU ĐOKOVIĆU: Ovo je Noletov raj u Monte karlu (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 13:34


Sada je još jasnije zašto se najbolji teniser u istoriji skućio baš na Azurnoj obali.

Foto: Republika
REPUBLIKA ZAKUCALA NA VRATA NOVAKU ĐOKOVIĆU: Ovo je Noletov raj u Monte karlu (FOTO+VIDEO)

Novak Đoković je tokom godine po celom svetu i igra najbolji tenis u istoriji belog sporta, ali i on ima svoje mesto gde se sklanja od očiju javnosti. U Beogradu ih ima više, ponekad je u kući u Marbelji, ali Nole, Jelena i deca su protekle decenije najviše slobodnog vremena provodili u svom stanu u Monte Karlu.

Foto: Zabulon Laurent/ABACA/Abaca Press/Profimedia

Porodica Đoković

Da najbolji teniser svih vremena ima zaista svoje parče raja na zemlji uverila se i Republika, koja je posetila Novakovu zgradu u Monaku. Iz daljine to je na prvi pogled obična višespratnica, ali kako se približavate postaje vam jasno zašto je Đoković još davno baš u njoj rešio da se skući. Probali smo i da u]emo unutra, pozvonili smo na nekoliko interfona, ali nam niko od stanara nije otvorio vrata.

U toj zgradi Novak ima stan čija se vrednost procenjuje na impresivnih pet miliona evra. Stan se nalazi gotovo na plaži, a pogled iz zgrade pruža predivan pejzaž Azurne obale. Ova lokacija pruža Noletu i njegovoj porodici idealnu priliku za opuštanje, budući da su u blizini Japanski vrtovi, Grimaldi forum i gradska plaža. Vrtovi oko stana predstavljaju oazu mira u kojoj Novak uživa da meditira, radi jogu i priprema se za sve izazove koji ga očekuju Đoković je stan u Monte Karlu prilgodio svojim potrebama kako bi postao pravi dom gde svako ima svoj prostor, a posebno deca.

POGLEDAJ GALERIJU

- Ovde je oduvek bila moje teniska baza čak i kad sam živeo u Srbiji. Sviđa mi se da ovde imam svoje mesto gde mogu da se fokusiram na tenis i to mi je veoma važno - rekao je Nole svojevremeno.

BONUS VIDEO