NOVAK ŠOKIRAO ODLUKOM! Ovako nešto se nije očekivalo od njega!


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 19:07


Još uvek nije poznato zbog čega je Novak Đoković to odlučio.

Foto: www.profimedia.rs
NOVAK ŠOKIRAO ODLUKOM! Ovako nešto se nije očekivalo od njega!

Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, iznenadio je teniski svet svojom odlukom da odustane od nastupa na masters turniru u Parizu. Nakon poraza u finalu Šangaja, Đoković je sakupio veliki broj novih bodova, što ga je ponovo uveo u trku za Završni masters turnir sezone. Međutim, odlukom da se povuče iz Pariza, postavlja se pitanje njegovog učešća na turniru u Torinu.

Još uvek nije poznato zbog čega je Novak Đoković odlučio da se povuče iz Pariza, ostavljajući fanove i stručnjake u neizvesnosti. Ranije tokom sezone, Đoković je isticao važnost nastupa na velikim turnirima i svoj cilj da osvoji nove grend slem titule. Takođe, naglašavao je i planove da provodi što više vremena sa porodicom i najbližima, što bi mogao biti jedan od razloga za ovu neočekivanu odluku.

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Ova vest izazvala je brojne reakcije među teniskim entuzijastima i stručnjacima, koji su započeli spekulacije o mogućim razlozima iza Đokovićevog povlačenja. S obzirom na njegovu izuzetnu posvećenost tenisu i ambicije za osvajanjem novih titula, mnogi su iznenađeni njegovom odlukom da propusti ovaj turnir.

Dok se teniska javnost i dalje pita zašto je Đoković odustao od Pariza, njegovo učešće na Završnom masters turniru u Torinu ostaje pod znakom pitanja. Fanovi širom sveta nadaju se da će uskoro dobiti više informacija o ovoj situaciji i da će njihov omiljeni teniser nastaviti da se takmiči na najvišem nivou.

Novak Đoković je još jednom iznenadio sportski svet svojom odlukom da odustane od masters turnira u Parizu. Razlozi za ovu odluku još uvek nisu jasni, ali jedno je sigurno - teniska javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i nadu da će Đoković uskoro ponovo zaigrati na teniskom terenu.

BONUS VIDEO: