NEJMAR ZNA SVE O ĐOKOVIĆU: Novak u neverici zbog odgovora Brazilca (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 16:45


Ovaj susret je bio deo slema Šest kraljeva, koji se održao u Rijadu.

Foto: printscreen/instagram
NEJMAR ZNA SVE O ĐOKOVIĆU: Novak u neverici zbog odgovora Brazilca (VIDEO)

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, iskoristio je slobodno vreme u Saudijskoj Arabiji da poseti ekipu Al Hilala, gde je zajedno sa brazilskim fudbalerom Nejmarom odgovarao na zanimljiva pitanja. Ovaj susret je bio deo slema Šest kraljeva, koji se održao u Rijadu, a Novak je imao priliku da poseti ovaj bogati klub i razmeni nekoliko reči s Nejmarom.

Novak Đoković i Nejmar su pred kamerama odgovarali na pitanja o karijeri ovog drugog.

Prvo pitanje je dobio napadač El Hilala, koji je bio upitan iz kog grada je Novak Đoković. Sa samouverenošću koja ga krasi, Nejmar je odgovorio: "To znam! Beograd!"

Identično je bilo kada je pitanje bilo koliko Novak ima grend slem titula, Nejmar je kao iz topa odgovorio - 24, na šta je Srbin uz osmeh rekao: "E sada osećam pritisak."

Možda je Novak Đoković dobio nešto teža pitanja, pošto je trebalo da pogodi puno Nejmarovo ime, gde je čak i voditelj ovog kviza napravio grešku, na kraju je Brazilac ispravio sve i rekao da se zove: - Nejmar da Silva Santos Žunior.

 Ovaj susret je bio zanimljiv ne samo zbog odgovora na pitanja već i zbog opuštene atmosfere koja je vladala tokom razgovora.

Novak Đoković je trenutno u centru pažnje zbog vesti da neće igrati na mastersu u Parizu, a ukoliko se ne domogne ni Završnog mastersa u Torinu, mogao bi da dočeka narednu sezonu van 10 najboljih na ATP listi. Ovo je vest koja je privukla pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, a ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO: