NOVAK ĐOKOVIĆ POTVRDIO LOŠE VESTI: Crne slutnje su se obistinile, NEĆE IGRATI


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 23.10.2024 | 20:13


Navijači će sigurno biti razočarani.

Foto: www.profimedia.rs
NOVAK ĐOKOVIĆ POTVRDIO LOŠE VESTI: Crne slutnje su se obistinile, NEĆE IGRATI

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, iznenadio je mnoge svojom odlukom da propusti masters u Parizu ove godine. Na društvenim mrežama, Đoković je potvrdio ovu vest, izražavajući žaljenje zbog svoje odsutnosti sa turnira na kojem je ostavio dubok trag.

- Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati tamo. Želim svim igračima, sponzorima, organizatorima i navijačima sjajan turnir. Imam dosta sjajnih uspomena sa sedam titula tamo i nadam se da ću se vratiti sledeće godine - napisao je Novak na Instagram storiju.

Foto: Instagram/djokernole

 

Đoković je trebao da brani titulu u Bersiju koju je osvojio prošle godine, pobedivši Grigora Dimitrova sa ubedljivih 2:0 (6:4, 6:3). Ova vest je razočarala mnoge njegove navijače, ali i ljubitelje tenisa širom sveta, koji su se nadali da će videti Novaka u akciji na terenu.


Ipak, i pored ove odsutnosti, ostaju realne šanse da Novak bude među osmoricom najboljih na završnom mastersu u Torinu. Ovo bi svakako bio veliki događaj za sve ljubitelje tenisa, a Novak bi imao priliku da još jednom pokaže svoje majstorstvo na velikoj sceni.

Novak Đoković je do sada sedam puta trijumfovao u Parizu, ostavljajući neizbrisiv pečat na ovom turniru. Poslednji put, slavio je prošle godine, dodajući još jednu titulu svojoj impresivnoj kolekciji. Njegove sjajne igre i borbe na terenu ostavile su dubok utisak na sve koji su imali priliku da ga gledaju u akciji.

Novakova odluka da propusti Masters u Parizu sigurno će izazvati različite reakcije među teniskim fanovima, ali jedno je sigurno - svi će s nestrpljenjem iščekivati njegov povratak na teren i nove uspehe koje će sigurno postići u budućnosti.

BONUS VIDEO