KOPIRA NOVAKA U SVEMU ŠTO MOŽE! Očajnički potez mladog tenisera, ali u OVOME ne mogu biti isti!


IZVOR: Republika - 24.10.2024 | 08:57


Đokovićev prioritet nije više borba za titule u svakom turniru.

Foto: www.profimedia.rs
KOPIRA NOVAKA U SVEMU ŠTO MOŽE! Očajnički potez mladog tenisera, ali u OVOME ne mogu biti isti!

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, je doneo odluku da napravi pauzu od teniskih turnira, iako je već osvojio sve što se može osvojiti. Nakon što je postao rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, osvojio je u prošlosti Završni turnir i Masters turnire, Đoković sada ističe da mu prioritet više nije borba za titule na svakom turniru. Očekuje se da se ponovo pojavi na terenu tek na Australijan Openu, koji je na programu u januaru. Trenutno, njegov glavni motiv je osvajanje 25. Grend slem titule, čime bi postigao apsolutni teniski rekord.

U međuvremenu, na teniskom terenu, najbolji tenis trenutno igra Italijan Janik Siner, koji je postao glavni rival na Turu. On je nedavno u svoj tim uvrstio dugogodišnje Đokovićeve saradnike, a sada je počeo da koristi isti prototip reketa koji koristi i naš as. Ova odluka nije prošla neprimećeno među navijačima Novaka Đokovića:

 

 

Pokušava da kopira Novaka u svemu što može: u igri, u timu, reketu... Ali, ne može da kopira njegov karakter i integritet - poručili su navijači našeg asa.

Novak Đoković je ostavio neizbrisiv trag u svetu tenisa, a njegov odlazak na pauzu otvara prostor za druge tenisere da pokažu svoj talenat i borbu za titule. Sa nestrpljenjem se očekuje njegov povratak na teren i nova uzbuđenja koja će doneti naredna teniska sezona.

BONUS VIDEO: