OLGA OSVOJILA KINU, PA ODMAH POZVALA DRAGOG: Jan Oblak prvi čestitao devojci veliki uspeh


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.10.2024 | 10:56


Eksplozija emocija posle titule

Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga
OLGA OSVOJILA KINU, PA ODMAH POZVALA DRAGOG: Jan Oblak prvi čestitao devojci veliki uspeh

Olga Danilović je ostvarila najbolji uspeh u karijeri, pošto je osvojila turnir u Guangdžouu savladavši Amerikanku Karolajn Dolehajd u finalu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:1).

Strašan turnir je odigrala srpska teniserka i posle Andreeve, Peri i Savankaeve koje je izbacila istim rezultatom, te Peri koja joj je predala meč posle preoketa, kao šlag na tortu stigla je i ubedljiva pobeda u finalu nad Amerikankom.

Logično, posle meča su je obuzele emocije, pošto je niza neuspeha konačno pokazala na terenu da poseduje ogroman talenat i morala je to da podeli prvo sa kim drugim nego - Janom Oblakom. U uživo prenosu videlo se kako ga poziva na video poziv u momentu kada seda na klupu posle slavlja na terenu. Njen izabranik i golman Atletiko Madrida joj je čestitao sa širokim osmehom na licu.

 

- Čestitam Karolajn na sjajnoj nedelji. Igrala si i dobila toliko teških mečeva. Želim ti sve najbolje na novom finalu koje igraš u dublu - istakla je Olga posle pobede i dodala:

- Čestitam momcima što su tu sa mnom kada nije lako. Ovo je bio san za nas. Baš smo naporno radili. Nije lako mene podneti. Zato vi dobijate sve zasluge.

Nastavila je sa zahvalnicama.

- Hvala fizioterapeutima, oni rade sjajan posao i doprinose nama, i hvala svima koji su omogućili ovaj turnir. Zadovoljstvo je igrati ovde. Sve je jako dobro organizovano i jedva čekam da se vratim. Svakoga dana su bile pune tribine, mi uživamo da igramo ovde. Še-še - rekla je Olga i zahvalila se svima na kineskom.

BONUS VIDEO