BRAVO, SRBINE! Međedović u glavnom žrebu u Bratislavi!


IZVOR: Republika - 28.10.2024 | 15:57


Od samog starta meča, Međedović je nametnuo svoj ritam igre.

Foto: Profimedia
BRAVO, SRBINE! Međedović u glavnom žrebu u Bratislavi!

Srpski teniser Hamad Međedović je ostvario impresivan trijumf nad Kazahstancem Denisom Jevsejevom na putu ka plasmanu u glavni žreb čelendžera u Bratislavi. Međedović je bio favorit pre meča, a svoj status je potvrdio ubedljivom pobedom od 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Od samog starta meča, Međedović je nametnuo svoj ritam igre i brzo preuzeo kontrolu nad mečom. Kazahstanski teniser je imao poteškoća da isprati tempo i kvalitet igre koji je srpski teniser demonstrirao na terenu. Međedović je čak četiri puta uspeo da oduzme servis protivniku, dok je istovremeno imao nekoliko neiznuđenih grešaka u svom servisu.

Foto: Profimedia

Hamad Međedović


Iako je Međedović dominirao tokom većeg dela meča, zanimljivo je napomenuti da je imao problema sa servisom, što je rezultiralo nekoliko dvostrukih grešaka. Ipak, njegova igra na aut liniji i na mreži je bila izuzetno efikasna. Tokom prvog seta, Međedović je bio dominantan, ali je u finišu meča dozvolio protivniku da se vrati u igru.

Tokom meča, Međedović je zabeležio čak sedam asova, što dodatno naglašava njegovu dominaciju na terenu. Čelendžer u Bratislavi se igra na tvrdoj podlozi u dvorani, a nagradni fond iznosi 148.625 evra.

Sa ovom impresivnom pobedom, Međedović je pokazao svoj kvalitet i potencijal na međunarodnoj teniskoj sceni, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov nastup u glavnom žrebu čelendžera u Bratislavi.

BONUS VIDEO: