OVAJ SPORT NOVAK VOLI NAJVIŠE DA GLEDA! Pomenuo Jokića, pa OTKRIO koga će BODRITI - Zvezdu ili Partizan!


IZVOR: Republika - 04.09.2023 | 07:56


Srpski as govorio o mnogim zanimljivim temama.

Foto: Starsport
OVAJ SPORT NOVAK VOLI NAJVIŠE DA GLEDA! Pomenuo Jokića, pa OTKRIO koga će BODRITI - Zvezdu ili Partizan!

Posle pobede nad Bornom Gojom iz Hrvatske od 3:0, najbolji srpski teniser Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale US Opena.

Tamo ga čeka Amerikanac Tejlor Fric, poslednja "velika mina" na putu ka četvrtom peharu u Njujorku.

Tokom konferencije za medije, Nole je otkrio da je sport njegovo polje života i da, osim "belog sporta", prati i sva ostala dešavanja!

Tom prilikom otkrio je da je imao veliku želju da prethodne sezone uživo gleda Denver i Nikolu Jokića, kao i da će pratiti Crvenu zvezdu i Partizan u Ligi šampiona i Evroligi.

Foto: Tanjug/AP

 

- Nisam nikada gledao uživo američki fudbal, sa Tomom Brejdijem imam jako dobar odnos. Pratim, znam kroz šta sportisti prolaze. Koga bih voleo da gledam? Želeo sam da gledam Jokića u šampionskoj sezoni, nisam mogao da se organizujem iz Pariza da letim za Denver. Voleo bih njega da gledam kada je na vrhuncu sa svojom ekipu. Imao sam priliku da gledam prijateljske utakmice preprezentacije, osećao sam se kao dečak srećno - rekao je Đoković i dodao:

- Veliki sam ljubitelj skijanja i voleo bih da gledam spust u Kicbilu. Ima mnogo dešavanja na kojima bih želeo da budem, teško je uskladiti, Evroligu ću pratiti i Zvezdu i Partizan probaću i uživo, Zvezdu u Ligi šampiona. Najviše pratim timove iz Srbije.

BONUS VIDEO