Detalji mafijaškog obračuna u Baru: Atentator povezan sa klanom Alana Kožara


IZVOR: barinfo - 06.05.2019 | 12:05


Pripadnici barske policije uhapsili su oko dva sata posle ponoći Ardijan Ajdarpašić za koga se osnovano sumnja da je sinoć oko 19 časova u naselju Čeluga ranio Baranina V.S.

Foto: youtube.com/Portal Standard

Crnogorska Policija

Kako Bar Info saznaje od izvora bliskih istrazi, Ardijan Ajdarpašić do sada nije dolazio u sukob sa zakonom, ali je blizak kriminalnoj grupaciji na čijem je čelu Alan Kožar.

Baranin Vaso Bošković koji je bezbedonosno interesantno lice, ranjen je hicem u nogu u naselju Čeluga. U trenutku ranjavanja nalazio se u kladionici u tom naselju.

Atentator blizak klanu Alana Kožara

Tim povodom oglasila se i Uprava policije:

Službenici Uprave policije – Centra bezbednosti Bar su, preduzimajući intenzivne aktivnosti, rasvetlili krivično delo "ubistvo u pokušaju" istog dana kada je i počinjeno i tom prilikom lišili slobode bezbednosno interesantno lice.

Foto: google.com/maps/prinscreen

Mesto gde se dogodila pucnjava, naselje Čeluga, Bar

Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je obaveštena da je 5. maja 2019. godine oko 19:00 časova, u naselju Čeluge u sportskoj kladionici došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu bezbednosno interesantnog lica Vasa Boškovića. (28) iz Bara. Policijski službenici su preduzeli intenzivne aktivnosti koje su rezultirale identifikovanjem i lišavanjem slobode osumnjičenog lica.

Radi se o bezbednosno interesantnom licu A. A. (20) iz Bara, on je, kako se sumnja, počinio krivično delo "ubistvo u pokušaju" i krivično delo "nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Sumnja se da je, A. A. ušao u sportsku kladionicu gde se nalazio Bošković i iz neposredne blizine u pravcu Boškovića ispalio tri projektila, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Bošković je tom prilikom zadobio povredu u predelu donjeg ekstremiteta. On je hospitalizovan i nije životno ugrožen.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kojem će osumnjičeni biti priveden uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična dela.