MAJKA KRISTINA OTKRILA NA KOGA SUMNJA: Pretili su nam! Mala Marija (2) nađena mrtva blizu kuće


IZVOR: Republika - 28.05.2024 | 21:05


Iako nisu pretili da će ubiti dete, često su im upućivali pretnje.

Foto: Raisa Marija / Izvor: Društvene mreže
MAJKA KRISTINA OTKRILA NA KOGA SUMNJA: Pretili su nam! Mala Marija (2) nađena mrtva blizu kuće

Tragična vest o pronalasku tela dvogodišnje devojčice Raisa Marije, čiji je nestanak juče prijavljen u Dolju, duboko je potresla zajednicu. Policija je pronašla telo devojčice u utorak popodne, u blizini kuće u kojoj je živela sa roditeljima. Telo je bilo bačeno u gustom žbunju, a tragovi nasilja na telu ukazuju na sumnju da je reč o ubistvu.

Roditelji devojčice izrazili su sumnju da bi zelenaši, kojima su dugovali novac, mogli biti umešani u ovaj zločin. Iako nisu pretili da će ubiti dete, često su im upućivali pretnje, što je izazvalo dodatnu zabrinutost. Majka, Kristina, očajna je rekla da ne znaju ko bi mogao da uradi tako nešto.

Policija je odmah pokrenula istragu nakon što je prijavljen nestanak devojčice. Danas su saslušani neki članovi porodice, dok je potraga za počiniocem u toku.

Mala Raisa Marija je nestala juče u ranim popodnevnim satima dok se igrala sa drugom decom u dvorištu. Iako su roditelji prvo pomislili da je otišla do dekine kuće, brzo su shvatili da dete nikada nije stiglo tamo. Odmah je pokrenuta masovna potraga, ali nažalost, telo devojčice je pronađeno jutros. Tokom čitave noći na terenu je bilo više od 15o policajaca, volontera, građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači.

Slučaj veoma podeseća na 26. mart kada je u Srbiji, oko 500 km dalje, u mestu Banjsko polje kod Bora, nestala takođe dvogodišnja Danka Ilić. I tada, kao što je slučaj u Rumuniji, u potragu za detetom uključilo se 150 volontera i pripadnika nadležnih službi, podignuti su helikopteri i dronovi.

Podsećanja radi, i Danka je nestala iz dvorišta kuće koja pripada njenoj porodici, a u koju je došla sa majkom i bratom kako bi se igrala.

BONUS VIDEO: