MOMAK ZLOSTAVLJAO NEMOĆNU OSOBU I SVE PRENOSIO NA JUTJUBU! Horor nad hororima, policija na nogama


IZVOR: Republika/I.Đ. - 29.05.2024 | 14:04


Ne samo što se iživljavao, već je gledao da "publika" na društvenim mrežama sve dobro vidi

Foto: Shutterstock
MOMAK ZLOSTAVLJAO NEMOĆNU OSOBU I SVE PRENOSIO NA JUTJUBU! Horor nad hororima, policija na nogama

Osnovno javno tužilaštvo u Bitolju izdalo je naredbu o sprovođenju istražnog postupka protiv 23-godišnjaka osumnjičenog za krivično delo - polno zlostavljanje nemoćne osobe.

Osumnjičeni je 23. aprila u svom domu u Bitolju seksualno zlostavljao lice sa trajnom duševnom bolešću, naveo ga na seksualni čin, snimio i direktno prenosio na svom registrovanom Jutjub kanalu.

Nadležni javni tužilac podneo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Bitolju predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom, piše makedonski Kurir.

Ocenivši da je predlog opravdan i pravno osnovan, sud je odredio pritvor od 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima policijskih uprava u Šapcu i Sremskoj Mitrovici, izvršili su hapšenje Z. J. (31), M. D. (38) i M. P. (26) pod sumnjom da su izvršili krivična dela razbojništvo i zlostavljanje i mučenje.

Prema informacijama, osumnjičeni su 16. maja oko ponoći ušli u stan dvadesetjednogodišnjeg muškarca na Zvezdari, gde su mu zadali više udaraca po glavi i telu, zahtevajući novac.

Nakon što im je predao 40.000 dinara, sumnja se da su ga brutalno mučili i zlostavljali tokom naredna dva sata.

Prema navodima, osumnjičeni su žrtvu vezali kablom, polivali vrućom vodom, isekli kosu i naneli mu više posekotina i ubodnih rana kuhinjskim nožem.