TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Sudar motocikla i automobila, ima mrtvih!


IZVOR: Republika - 06.07.2024 | 20:08


Na teren su izašle hitne službe, a istraga o uzrocima ove nesreće je u toku

Foto: RINA,instagram.com/nsuzivo.rs/
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Sudar motocikla i automobila, ima mrtvih!

U tuzlanskom naselju Solina, tačnije u 18:05 časova, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je šokirala lokalnu zajednicu.

Nesreća je rezultirala smrtnim ishodom jedne osobe, dok su kod dvoje zabeležene lakše telesne povrede, prenosi Avaz.

Prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog kantona, u ovoj tragičnoj nesreći učestvovali su motocikl i putničko vozilo.

Detalji nesreće

Iz nezvaničnih izvora se saznaje da je poginula osoba mlada devojka koja je upravljala motociklom.

Identitet stradale osobe još uvek nije objavljen, a istraga o uzrocima ove nesreće je u toku, preneo je Avaz.

Pucnjava u Tuzli

Podsetimo, nedavno je svadbena kolona prošla ulicama Tuzle kada su nesavesni slavljenici pucali iz vatrenog oružja i to u pravcu mosta kojim su prolazili građani, ali i u stambene zgrade koja se nalazi u neposrendoj blizini.

Naime, svadbena kolona se kretala južnom saobraćajnicom, a stanovnike naselja Sjenjak i Stupine obuzeo je strah u trenutku kada su učesnici slavljeničke povorke počeli da pucaju iz vatrenog oružja.

- Sve je bilo prilično uznemirujuće, u trenutku prolaska svadbene kolone zatekao sam se na pešačkom mostu. Pucnji su bili prilično niski, a našao sam se u rizičnoj situaciji jer je u jednom trenutku sasvim malo nedostajalo da me u predelu noge pogodi jedan od metaka - ispričao je za Klix.ba jedan od građana koji se u trenutku pucnjave zadesio na pešačkom mostu.