DRAMA U CRNOJ GORI: Muškarac (36) zaključao ženu u jedrenjaku, posuo ga benzinom i pretio PALJENJEM!


IZVOR: Republika/N.M. - 08.07.2024 | 22:35


Oštećenoj su u lekarskom izveštaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu

Foto: Franz P. Sauerteig from Pixabay
DRAMA U CRNOJ GORI: Muškarac (36) zaključao ženu u jedrenjaku, posuo ga benzinom i pretio PALJENJEM!

Policija je u Tivtu postupajući po prijavi oštećene da jedno lice poliva benzinom jedrenjak u kom se ona nalazi, sa namerom da ga zapali, sprečili paljenje jedrenjaka, i uhapsila državljanina Ruske Federacije V. D. (36) zbog nasilja u porodici.

Naime, službenici Odeljenja bezbednosti Tivat, su zajedno sa Službom zaštite i spašavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, izašli na lice mesta, u blizini ponte u mestu Seljanovo i sprečili paljenje jedrenjaka.

Policijski službenici su na licu mesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obaveštenja, nakon čega je V.D. lišen slobode.

On je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući pretnje po život, zadao više udaraca u predelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u nameri da ga zapali.

Oštećenoj su u lekarskom izveštaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, saopštila je policija, koja je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i on će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

 

BONUS VIDEO: