"ZNAČI, PRSNUĆU, LIČE!" Milojkova beseda o auto-putevima META PODSMEHA: Pojavio se urnebesan snimak (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.08.2024 | 14:37


Na kraju je "zablistao" izjavom da su ovo brojke koje "ne podrazumevaju maksimalnu dozvoljenu brzinu", iako je svima jasno da ono što Milojko Spajić priča nije moguće u stvarnosti

Foto: YouTube/Printscreen
"ZNAČI, PRSNUĆU, LIČE!" Milojkova beseda o auto-putevima META PODSMEHA: Pojavio se urnebesan snimak (VIDEO)

Premijer Crne Gore Milojko Spajić našao se na meti podsmeha na društvenoj mreži TikTok zbog svog govora o auto-putevima.

Tako je izjavio da će se od Podgorice do Prištine stizati za sat i po vremena umesto "sramotnih četiri i po sata", te da će "Podgorica - Peć biti bliže nego Peć - Priština".

- Podgorica - Beograd će biti tri sata vožnje auto-putem, lagane vožnje, da se čovek ne umori - kazao je Milojko, a u snimku koji se pojavio na TikToku ubačeni su urnebesni zvučni i vizuelni efekti koji su situaciju učinili još komičnijom.

U snimak je ubačen čak i čuveni reper Desingerica, koji govori: "Znači, prsnuću, liče".

 

 

- Podgorica - Skoplje će da bude dva sata i 20 minuta umesto pet i po, šest sati - nastavio je Spajić.

Na kraju je "zablistao" izjavom da su ovo brojke koje "ne podrazumevaju maksimalnu dozvoljenu brzinu", iako je svima jasno da ono što Milojko Spajić priča nije moguće u stvarnosti.

Ovo nije prvi Spajićev peh. Kako je Republika već pisala, Milojko će ostati zabeležen u istoriji ne samo Crne Gore već regiona - došao mu je u posetu predsednik Bugarske, a on nije hteo da napusti sastanak kome je prisustvovao i visoka zvanica je otišla!

Biće da je Spajić umislio da je zvezda u usponu kojoj se sve može, pa i da ostavlja predsednike drugih zemalja da ga čekaju. U prilog nerealnoj slici o samom sebi i svojim dometima, govori i podatak da je crnogorski premijer objavio da predsednički kandidat republikanaca Donald Tramp razmatra da prekopira program njegovog pokreta Evropa sad!?

Spajić je, kako prenose crnogorski mediji, zakasnio na sastanak s bugarskim predsednikom Rumenom Radevim, koji je boravio u zvaničnoj poseti Crnoj Gori.

- Prema nezvaničnim informacijama, sastanak je bio planiran za 17 časova i predsednik Radev je došao na vreme, ali je u sali gde je trebalo da se sastane s crnogorskim premijerom još trajao sastanak na kojem je bio i Spajić. Nakon nekoliko minuta čekanja, delegacija Bugarske s predsednikom Radevim je napustila zgradu vlade - navodi se u tekstu, a detaljnije čitajte OVDE.

BONUS VIDEO: