OVAKO IZGLEDA KAD SIN MOĆNOG POLITIČARA NAPRAVI SPISAK ZA ODSTREL VRŠNJAKA: Roditelji dece u panici, a evo šta se sve krije od javnosti!


IZVOR: Republika - 29.08.2024 | 12:59


Bili smo jako uznemireni što direktorka nije ozbiljno shvatila pretnju, ističu roditelji

Foto: Shutterstock
OVAKO IZGLEDA KAD SIN MOĆNOG POLITIČARA NAPRAVI SPISAK ZA ODSTREL VRŠNJAKA: Roditelji dece u panici, a evo šta se sve krije od javnosti!

Učenik (13) iz škole u Slavoniji, inače sin moćnog političara Hrvatske demokratske zajednice koja je na vlasti u ovoj zemlji, sastavio je spisak za odstrel desetak svojih vršnjaka, a na prvom mestu je bila devojčica iz njegovog razreda.

Škola to nije prijavila nadležnim telima, već je dečak samo premešten u drugu školu u istom gradu, nakon razgovora dečakovih roditelja s direktorkom, psihologom i pedagogom, piše Telegram.

Hrvatski mediji nisu objavili ime dečaka, naziv škole u koju je išao i u koju sada ide, grada u kome se sve dogodilo, ime i funkicja oca, ime direktorke škole koja nije prijavila slučaj i imena dvoje dece sa spiska, navodeći da podatke "ne mogu da objave jer se radi o maloletnoj osobi".

Očigledno je da otac dečaka, kao ni direktorka, nisu maloletni, te da se ove informacije namerno kriju od javnosti jer je u pitanju moćan političar iz redova HDZ-a.

Roditelji dece čija su se imena našla na spisku su u panici zbog svega što se dogodilo.

- Bili smo jako uznemireni što direktorka nije ozbiljno shvatila pretnju, laknulo nam je kad je premešten - rekli su potreseni roditelji.

Podsetimo, u školi u koju su prebacili dečaka radi i njegova majka. Iz škole su rekli da navodni popis za likvidaciju niko nije video i da su roditelji odlučili da prebace dete u drugu školu jer su smatrali da će promena sredine pozitivno uticati na njega.

Otac deteta priznao je da mu je sin sklon vršnjačkom nasilju i tvrdi da je Centar za socijalnu zaštitu bio upoznat s ponašanjem njegovog sina, ali u Centru su to demantovali i odgovorili da nemaju saznanja o tome te da nisu imali postupanja. 

Otac je dodao i kako je dečak bio na psihijatrijskom i psihološkom testiranju i da su nalazi bili u redu.

 

BONUS VIDEO: