UŽAS NADOMAK SRPSKOG GRADA! Odronsko kamenje palo na autobus, ima povređenih!


IZVOR: Republika - 06.09.2024 | 12:38


Nakon saobraćajne nezgode, uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja

Foto: facebook.com/p.vremeplov
UŽAS NADOMAK SRPSKOG GRADA! Odronsko kamenje palo na autobus, ima povređenih!

Juče popodne, na magistralnom putu Karanovac - Crna Rijeka, u mestu Dabrac u Mrkonjić Gradu, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je rezultirala povredama vozača autobusa D.E. i putnika P.L.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili da je do nezgode došlo kada je autobus naišao na odron, prilikom čega je kamenje palo na vozilo.

Povrede vozača i putnika


U ovoj nezgodi, telesne povrede su zadobili vozač D.E. iz Šipova i putnik P.L. iz Mrkonjić Grada.

Obojici povređenih je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja "Dr Jovan Rašković" u Mrkonjić Gradu.

- D.E. iz Šipova upravljajući autobusom mercedes naišao je na odron prilikom kojeg je kamenje palo na autobus. U ovoj saobraćajnoj nezgodi telesne povrede zadobio je vozač D.E. i putnik P.L. iz Mrkonjić Grada kojima je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja "Dr Jovan Rašković" u Mrkonjić Gradu - navode iz policije.

Uviđaj i dokumentovanje nezgode


Nakon saobraćajne nezgode, uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Rad na dokumentovanju nezgode je u toku, a detalji će biti objavljeni nakon završetka istrage.

Ova nezgoda pokazuje koliko su putevi podložni prirodnim faktorima poput odrona, te ističe važnost redovnog održavanja i praćenja stanja puteva kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata.

Takođe, naglašava se značaj brze i efikasne reakcije službi za hitnu pomoć i policije u takvim situacijama kako bi se povređenima pružila adekvatna nega i kako bi se osigurala bezbednost i redovnost saobraćaja.