POLICIJA ZATEKLA HOROR PRIZOR! Stranac skakao sa padobranom i poginuo!


IZVOR: Republika - 09.09.2024 | 12:08


Policija je saopštila da će nastaviti da istražuje sve okolnosti ovog tragičnog događaja

Foto: pixabay.com
POLICIJA ZATEKLA HOROR PRIZOR! Stranac skakao sa padobranom i poginuo!

U nedelju je na vijaduktu Limska Draga došlo do tragičnog događaja koji je rezultirao smrću 53-godišnjeg državljanina Velike Britanije.

Policija je primila dojavu o nesreći oko 16:30 sati, a nažalost, povrede su bile toliko ozbiljne da je britanski državljanin podlegao povredama dok je bio u vozilu Hitne pomoći.

Istarska policija je saopštila da će nastaviti da istražuje sve okolnosti ovog tragičnog događaja.  Takođe, istakli su da je nadležno državno tužilaštvo upoznato sa slučajem i da će sarađivati kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice.

Ovaj događaj baca svetlo na pitanje bezbednosti ekstremnih sportova poput skakanja s padobranom.

Iako je ova vrsta aktivnosti popularna među avanturistima, ona nosi određene rizike koji zahtevaju odgovarajuće mere opreza i obuku.

Skakanje s padobranom je jedan od najuzbudljivijih ekstremnih sportova, ali zahteva visok nivo obuke i svesti o bezbednosti.

Uprkos tome, rizici su uvek prisutni, a ovaj tragični događaj nas podseća da je važno da se sportisti pridržavaju svih mera bezbednosti i propisa kako bi smanjili mogućnost povreda ili nesreća.


Tragični ishod skakanja s padobranom na vijaduktu Limska Draga nas podseća na važnost svesti o rizicima koji su prisutni u ekstremnim sportovima.

Bezbednost bi uvek trebalo da bude prioritet, a sportisti treba da budu svesni potencijalnih opasnosti i da preduzmu sve neophodne mere predostrožnosti kako bi se zaštitili.