HOROR! Dva krvoločna staforda napala i izujedala čoveka!


IZVOR: Republika - 13.09.2024 | 13:52


Dežurni tužilac je odmah upućen na mesto napada, te je istaknuto da napad predstavlja krivično delo izazivanja opšte opasnosti

Foto: shutterstock
HOROR! Dva krvoločna staforda napala i izujedala čoveka!

Zastrašujući događaj koji se preksinoć odigrao u blizini benzinske pumpe na ulazu u Doboj, potresao je lokalnu zajednicu.

Dva psa rase Staford napala su nesrećnog R.V., izazivajući mu ozbiljne povrede od kojih se leči u Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Spas od napada pasa

Policajci koji su se zatekli u blizini pumpe brzo su reagovali i spasili R.V. iz čeljusti agresivnih pasa.

Nesrećni čovek je sa višestrukim povredama od ujeda prevezen u bolnicu gde mu je pružena neophodna lekarska pomoć.

Reakcija policije i tužilaštva

Prema saopštenju PU Doboj, ceo slučaj je prijavljen u kasnim večernjim časovima, nakon čega su policijski službenici utvrdili da su psi rase "Staford" napali R.V., pri čemu je jedan od njih bio vlasništvo N.O. iz Doboja.

- Po prijavi su postupili policijski službenici PS Doboj i utvrdili da su muškarca napala dva psa rase "Staford", od kojih je jedan vlasništvo N.O. iz Doboja - saopšteno je iz PU Doboj.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj je odmah upućen na slučaj, te je istaknuto da napad predstavlja krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Istraga je u toku

Tačne okolnosti napada još uvek se istražuju, a porodica i meštani s nestrpljenjem očekuju dalje informacije o ovom uznemirujućem događaju.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Ovaj događaj je podigao veliku prašinu u lokalnoj zajednici, podsećajući sve na važnost odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima.