HOROR! Traktor sam krenuo, pa pregazio vlasnika (72), a onda je usledio UDARAC!


IZVOR: Republika - 21.09.2024 | 18:29


Pokušavajući da zaustavi traktor, vozač je pao na kolovoz, nakon čega je desni točak prešao preko njega

Foto: Shutterstock
HOROR! Traktor sam krenuo, pa pregazio vlasnika (72), a onda je usledio UDARAC!

U jučerašnjoj nezgodi koja se dogodila oko 8 sati ujutru u Ulici Svetog Duha u Požegi, vozač traktora (72) doživeo je nezgodu kada je vozilo koje je napustio samo krenulo.

Nesrećni događaj je izazvao manje povrede vozaču, ali je takođe prouzrokovao i materijalnu štetu na obližnjoj porodičnoj kući.

Vozač je pokušao da zaustavi traktor i pao na kolovoz

Kako je izvestila Policijska uprava požeško-slavonska, vozač traktora zaustavio se na kolovozu i napustio vozilo, ali nije preduzeo sve potrebne mere kako bi sprečio samopokretanje traktora.

Pokušavajući da zaustavi traktor, vozač je pao na kolovoz, nakon čega je desni točak prešao preko njega, a prednji deo traktora udario je u obližnju porodičnu kuću.

Vozač lakše povređen, sledi prekršajni nalog

Kao rezultat ove nezgode, vozač je lakše povređen, dok će protiv njega biti podnet prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Ovo je još jedan podsetnik o važnosti preduzimanja svih potrebnih mera opreza prilikom zaustavljanja vozila, kako bi se izbegle nezgode poput ove.

Srećom, u ovoj situaciji povrede su bile lakše prirode, ali nam ova nezgoda svakako ukazuje na važnost pažljivog postupanja prilikom prepuštanja vozila samo sebi.