BRUKA U "LIJEPOJ NJIHOVOJ"! Časne sestre iz Hrvatske na svadbi u transu plesale i pevale TOMPSONOVE PESME (VIDEO)


IZVOR: Republika/I.Đ. - 23.09.2024 | 17:45


U opisu vide piše: "Kad časne sestre žene brata"

Foto: tiktok/capriobandofficial
BRUKA U "LIJEPOJ NJIHOVOJ"! Časne sestre iz Hrvatske na svadbi u transu plesale i pevale TOMPSONOVE PESME (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tik-Tok širi se video zapis sa jedne svadbe, koji je ubrzo postao viralan, jer se na njemu vide časne sestre koje igraju uz pesmu "Geni kameni" Marka Perkovića Tompsona.

Časne sestre su zajedno sa drugim gostima energično igrale uz muziku Tompsona, inače, prepoznatog kao pevača koji u svojim pesmama glarifikuje ustaštvo.

U opisu vide piše: "Kad časne sestre žene brata".

Video je do sada prikupio više od 63.000 pregleda i preko tri hiljade lajkova. Komentari ispod objave su; "Bravo za časne", "Moćno", "Časne su legende", "Prelepo, velika radost"..., preneo je hrvatski portal Index.

Kad smo kod Hrvatske, prema još nepotvrđenim informacijama medija u Hrvatskoj je jutros uhapšen HDZ-ov gradonačelnik Otoka Josip Šarić, koji je prošle sedmice podneo ostavku na mesto poslanika u Saboru.  

Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske potvrđeno je da se u saradnji sa Uredom za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (Uskok) sprovodi kriminalističko istraživanje nad jednom osobom, zbog zloupotrebe službene dužnosti.  

Za vikend je uhapšen HDZ-ov šef Hrvatskih cesta Josip Škorić.  

Najnovija hapšenja je na društvenim mrežama komentarisao poslanik opozicionog Mosta Nikola Grmoja opaskom da su ova hapšenja HDZ-ovaca nakon davanja ostavke, kako navodi, s ciljem da "'Gazda' ne bi trpeo političku štetu".