UBIJEN ŠKALJARAC VASKO LJEŠKOVIĆ! Hicem iz snajpera pogođen u dvorištu svoje kuće!


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 16:20


Napadač je na Lješkovića pucao sa obližnjeg brda.

Foto: printscreen
UBIJEN ŠKALJARAC VASKO LJEŠKOVIĆ! Hicem iz snajpera pogođen u dvorištu svoje kuće!

U pucnjavi koja se danas popodne dogodila na Cetinju ubijen je jedan muškarac!

Kako je preneo portal "rtcg.me", ubijen je visokopozicionirani član škaljarskog klana Vasko Lješković .

Identitet ubijenog je potvrđen iz Uprave policije.

Policija traga za napadačem koji je kako se pretpostavlja u pravcu Lješkovića ispalio jedan metak i to iz snajpera dok je bio u dvorištu svoje kuće..

Napadač je na njega pucao sa obližnjeg brda.

Ubistvo Lješkovića je po svemu sudeći nastavak nove runda u ratu škaljaraca i kavčana, koja je započela u junu ove godine u kojoj su dva "škaljarca" Petar Kaluđerović i Dragan Roganović poginuli, dok su još dvojica njihovih "kolega iz klana" teško povređeni. 

Podsećamo, na Cetinju je u blizini Sportskog centra 20. juna aktivirana je eksplozivna naprava u kojoj su poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe Tanasije Taso Jovanović (46), Desanka Vujović i Mihailo Borozan (29) povređene.

Poslednjih godina, inače, stranice crne hronike punile su međusobne likvidacije pripadnika škaljarskog klana i kavačkog klana. 

Više od 70 mrtvih i nebrojeno ranjenih do sada je bilo u sukobu dva kotorska klana koji je izbio 2014 godine, kada je u Valensiji nestao tovar kokaina od 200 kilograma. Do tada jedinstveni, kotorski klan podelio se u dva ogranka, škaljarski na čijem su čelu bila braća Jovan i Igor Vukotić (Jovan je ubijen u Turskoj 2022. godine) , kao i Igor Dedović (ubijen u Grčkoj) i kavački na čijem je čelu Radoje Zvicer, za kojim trenutno tragaju, osim suparnika i policije celog sveta.

Bonus video