BIO ŽIV, ALI IZDAHNUO U BOLNICI! Detalji ubistva Vaska Lješkovića! UPUCAN NA KUĆNOM PRAGU!


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 16:43


Policija traga za napadačem koji je sa obližnjeg brda iz snajpera upucao Lješkovića.

Foto: Profimedia
BIO ŽIV, ALI IZDAHNUO U BOLNICI! Detalji ubistva Vaska Lješkovića! UPUCAN NA KUĆNOM PRAGU!

Na Cetinju je danas ubijen visokopozicionirani član škaljarskog klana Vasko Lješković.

Identitet ubijenog je potvrđen iz Uprave policije.

Policija traga za napadačem koji je sa obližnjeg brda iz snajpera upucao Lješkovića, koji je bio u dvorištu svoje kuće.

Lješković nije na mestu ostao mrtav, teško ranjenog su ga prebacili u bolnicu, ali je tamo preminuo.

Ubistvo Lješkovića je po svemu sudeći nastavak nove runda u ratu škaljaraca i kavčana, koja je započela u junu ove godine u kojoj su dva "škaljarca" Petar Kaluđerović i Dragan Roganović poginuli, dok su još dvojica njihovih "kolega iz klana" teško povređeni. 

Podsećamo, na Cetinju je u blizini Sportskog centra 20. juna aktivirana je eksplozivna naprava u kojoj su poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe Tanasije Taso Jovanović (46), Desanka Vujović i Mihailo Borozan (29) povređene.

Poslednjih godina, inače, stranice crne hronike punile su međusobne likvidacije pripadnika škaljarskog klana i kavačkog klana. 

Više od 70 mrtvih i nebrojeno ranjenih do sada je bilo u sukobu dva kotorska klana koji je izbio 2014 godine, kada je u Valensiji nestao tovar kokaina od 200 kilograma. Do tada jedinstveni, kotorski klan podelio se u dva ogranka, škaljarski na čijem su čelu bila braća Jovan i Igor Vukotić (Jovan je ubijen u Turskoj 2022. godine) , kao i Igor Dedović (ubijen u Grčkoj) i kavački na čijem je čelu Radoje Zvicer, za kojim trenutno tragaju, osim suparnika i policije celog sveta..

Bonus video