PRVI SNIMAK SA MESTA GDE JE UBIJEN ŠKALJARAC VASKO LJEŠKOVIĆ: Cetinje nadleće dron! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 18:58


Policija pretražuje i obližnje brdo i šumu

Foto: Printscreen/Youtube
PRVI SNIMAK SA MESTA GDE JE UBIJEN ŠKALJARAC VASKO LJEŠKOVIĆ: Cetinje nadleće dron! (VIDEO)

Više inspektora i službenika policije prisutno je na Cetinju, kod lica mesta gde je ubijen Vasko Lješković. Nad mestom zločina nadleće dron, za koji se pretpostavlja da je angažovan od strane policije u cilju otkrivanja počinioca.

Policija pretražuje i obližnje brdo i šumu. Ograđeno je šire lice mesta. Na objektu u ulici gde je ubistvo počinjeno primetan je veći broj kamera, piše Dan.

Lješković je ubijen samo nekoliko sati nakon što je v.d. direktora Uprave policije Lazar Šćepanović saopštio da policija prati kriminalne grupe. Prve informacije su da je ubistvo izvršeno iz snajperske puške dok se žrtva nalazila u dvorištu svoje kuće.

Prema operativnim podacima policije Lješković je važio za pripadnika škaljarskog klana.

- Danas je oko 15 i 25 časova dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Cetinje prijavljeno da se u dvorištu kuće u tom gradu, koja je ograđena visokim betonskim zidom, nalazi lice za koje se sumnja da je u besvesnom stanju - saopšitli su ranije iz Uprave policije.

Dodaju da su policijski službenici odmah izašli na lice mesta i utvrdili da je reč o V.Lj. u odnosu na kojeg je upotrebljeno vatreno oružje i on je ovom prilikom smrtno stradao.

- Sumnja se da je neposredni izvršilac ovoga dela sa veće udaljenosti osmatrao oštećenog i lišio ga života. Službenici Uprave policije, Odeljenja bezbednosti Cetinje uz podršku službenika Sektora za borbu protiv kriminala i taktičkih jedinica Sektora policije posebne namjene preduzimaju intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici u cilju rasvetljavanja ovoga događaja, dok su im na raspolaganje stavljene i druge organizacione jedinice iz sastava Uprave policije - navode iz UP.

 

BONUS VIDEO: