JEZIVA NESREĆA KOD DOBOJA! Poginuo pripadnik oružanih snaga BiH


IZVOR: Republika/M.S. - 03.10.2024 | 21:20


Horor!

Foto: Shutterstock
JEZIVA NESREĆA KOD DOBOJA! Poginuo pripadnik oružanih snaga BiH

Tragična saobraćajna nesreća na magistralnom putu M1-105

Danas se dogodila tragična saobraćajna nesreća na magistralnom putu M1-105, Doboj – Modriča, tačnije u mestu Bukovac, na području Doboja, koja je rezultirala smrtnim ishodom jedne osobe, dok je druga povređena. Nesreća se dogodila oko 16,55 časova, a prema saopštenju Policijske uprave Doboj, vozač putničkog automobila, A.H., je smrtno stradao na licu mesta, dok je N.Đ. prevezen u bolnicu 'Sv. Apostol Luka'' u Doboju.

Identitet poginulog i povređenog

Poginuli A.H. je bio dvadesetsedmogodišnji pripadnik Oružanih snaga BiH, dok je povređeni N.Đ. (30) Dobojlija. Ova tragična nesreća je ostavila dubok trag u lokalnoj zajednici, posebno zbog gubitka mladog života i povrede druge osobe.

Okolnosti nesreće

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo usled direktnog sudara automobila marke Fiat i BMW, koji je prethodilo preticanje. Ovaj detalj dodatno naglašava ozbiljnost situacije i ukazuje na potrebu poštovanja saobraćajnih propisa radi sprečavanja ovakvih tragičnih ishoda.

Uviđaj i istraga

Uviđaj je u toku, a policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj vrše detaljnu istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ove nesreće. Na licu mesta je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji rukovodi istim, što ukazuje na ozbiljnost i pažljivost u procesu utvrđivanja odgovornosti za ovu tragičnu nesreću.

Ova nesreća je još jedan podsetnik na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i vozačke odgovornosti kako bi se smanjio broj tragičnih ishoda na putevima. Nadamo se da će istraga pružiti odgovore i da će se preduzeti mere kako bi se smanjila mogućnost ponavljanja sličnih nesreća u budućnosti.