UDAVIO SE MUŠKARAC U BEČIĆIMA: Ušli u vodu usred nevremena, a ONDA SU KA NJIMA KRENULI TALASI


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 20:53


Na snazi bio crveni meteoalarm

Foto: Shutterstock
UDAVIO SE MUŠKARAC U BEČIĆIMA: Ušli u vodu usred nevremena, a ONDA SU KA NJIMA KRENULI TALASI

U Bečićima kod Budve, danas se dogodila tragična nesreća u kojoj je život izgubio državljanin Azerbejdžana star oko 40 godina. Grupa stranaca, uprkos svim upozorenjima, odlučila se da se okupa u moru tokom dana. Međutim, nesrećnog muškarca je veliki talas povukao u vodu što je dovelo do davljenja.

Nesreća usred nevremena

Ova tragedija se desila usred nevremena koje je danas pogodilo Crnu Goru, pri čemu je na snazi bio crveni meteoalarm. Očigledno je da su vremenski uslovi bili ekstremni i da je kupanje u moru u takvim okolnostima bilo izuzetno opasno.

Upozorenja meštana

Jedan od meštana je za RINU izjavio da je grupa stranaca ignorisala sva upozorenja i odlučila se da uđe u more. Ova informacija ukazuje na potencijalni nedostatak svesti o opasnostima koje mogu nastati usled nevremena, kao i na važnost pridržavanja upozorenja lokalnog stanovništva.

Reakcija lokalnih vlasti

Još uvek nema zvaničnih izjava lokalnih vlasti o ovom tragičnom događaju, ali se očekuje da će reagovati kako bi se istražile okolnosti utapanja i preduzele odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične nesreće u budućnosti.

Apel za oprez

Ova nesreća nas podseća na važnost poštovanja upozorenja i saveta lokalnih stanovnika, posebno u situacijama kada su vremenski uslovi nepredvidivi. Apelujemo na sve posetioce da budu oprezni i da se pridržavaju svih upozorenja kako bi se izbegle tragedije poput ove.

Bonus video: