TUČA U GIMNAZIJI, UBODEN JEDAN UČENIK! Drama u školi, evo šta se sada dešava sa dečakom


IZVOR: Republika/I.Đ. - 07.10.2024 | 14:14


U toku su aktivnosti na rasvetljavanju tog događaja

Foto: shutterstock
TUČA U GIMNAZIJI, UBODEN JEDAN UČENIK! Drama u školi, evo šta se sada dešava sa dečakom

Najmanje jedan maloletnik povređen je u tuči u barskoj Gimnaziji "Niko Rolović", saznaju podgoričke Vijesti iz Uprave policije.

Prema istim informacijama, učenik je u obračunu zadobio ubodnu ranu i prevezen je kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu Bar.

U toku su aktivnosti na rasvetljavanju tog događaja.

Ranjeni učenik (2006. godište) je van životne opasnosti.

Nastava u Gimnaziji "Niko Rolović" je nastavljena nakon incidenta. 

Sukob se dogodio unutar zgrade škole, a o svemu je obavešteno i Osnovno državno tužilaštvo u Baru, koje je formiralo predmet.

Nešto dalje od Crne Gore, u italijanskom gradu Bolonji šesnaestogodišnji tinejdžer preminuo je od povreda koje je zadobio u napadu nožem koji je izvršio maloletnik u Bolonji u Italiji nakon što su prethodno razmenili pretnje na društvenim mrežama, saopštili su danas izvori iz tužilaštva.

Izvori su rekli za ANSU da je u napadu koji je izvršio jedan maloletnik povređen i tinejdžer star 17 godina, a da je šesnaestogodišnjak preminuo od zadobijenih povreda na putu za bolnicu Mađore u Bolonji.

Policija je saopštila da je uhapsila maloletnika osumnjičenog za napad, kao i da je pronašla nož kojim je izvršeno ubistvo.

Policija navodi da je mladi Italijan izvadio nož i izbo dva tinejdžera, 16-godišnjeg Italijana poreklom iz Afrike i 17-godišnjaka iz Bangladeša.