MLADIĆ IZ BOSNE IZREŠETAN U LAS VEGASU: Porodica moli za pomoć!


IZVOR: Republika/ T. J. - 08.10.2024 | 18:28


Mladić koji je zadobio rane od vatrenog oružja hitno je prebačen u lokalnu bolnicu, gde je kasnije podlegao povredama.

Foto: Gofundme
MLADIĆ IZ BOSNE IZREŠETAN U LAS VEGASU: Porodica moli za pomoć!

Mladić, poreklom iz BiH, tragčno je izgubio život nakon što je pronađen upucan u slupanom vozilu u blizini područja Spring Velija, objavila je policija Las Vegasa.

Kako javlja 8 News Now, policija je u subotu intervenisala na području u blizini Sanset rouda nakon što se čulo nekoliko pucnjeva. Policajci su, po dolasku na lice mesta, pronašli su vozilo koje je udarilo u "fiksni objekat".

Mladić koji je zadobio rane od vatrenog oružja hitno je prebačen u lokalnu bolnicu, gde je kasnije podlegao povredama. On je identifikovan kao Elvin Sejdinović (22).

Policija je zamolila svakoga ko ima bilo kakvu informaciju o ovom slučaju da se javi Odeljenju za ubistva policije Las Vegasa.

Na internet stranici GoFundMe, upućena je molba za prikupljanje sredstava za sahranu Elvina. Porodica Sejdinović doživela je tragičan gubitak i izgubila ljubaznog sina, brata, unuka, nećaka, ujaka i prijatelja punog ljubavi.

Elvin Sejdinović bio je divno ljudsko biće koje su voleli svi koji su ga poznavali. Bio je zabavan, spontan, avanturistička osoba koja je uživala u igri košarke i provođenju vremena okružen porodicom i prijateljima.

- Sva prikupljena sredstva ići će za troškove sahrane i pomoći u ponovnom proživljavanju finansijskog stresa tokom ovog teškog vremena. Cela porodica veoma ceni svaku pomoć - navedeno je u objavi porodice.

Tragična smrt mladića Elvina Sejdinovića ostavila je porodicu i prijatelje u nezamislivom bolu i slomljenom srcu.

BONUS VIDEO