ZAGREB POD OPSADOM! Ranjen policajac u Dalmatinskoj ulici!


IZVOR: Republika/ T. J. - 12.10.2024 | 13:54


Ulica je zatvorena za saobraćaj.

Foto: shutterstock
ZAGREB POD OPSADOM! Ranjen policajac u Dalmatinskoj ulici!

Čitatoci portala Dnevnik.hr javljaju kako je u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu sve puno policije. Dnevnik Nove TV doznaje da je povređen policajac.

Ulica je zatvorena za saobraćaj.

Uskoro opširnije...

Da podsetimo, pre dve nedelje V.D. (46) ranila je policija nakon što je on na njih krenuo sekirom i noževima u zgradi u kojoj je prethodno povredio dvoje stanara. Ženu koju je udario u glavu i muškarca kojeg je metalnom šipkom udario po glavi i naneo mu teške telesne povrde.

Kako Informer nezvanično saznaje drama je počela oko 18 sati u Bulevaru kralja Aleksandra, preko puta Vukovog spomenika, kada je u zgradi u jednom od stanova električar popravljao struju.

- V.D. je došao do tog stana i napao muškarca sa metalnom šipkom. Udario ga je u glavu i naneo mu teške telesne povrede. U tom trenutku jedna komšinica je otvorila vrata i na nju je nasrnuo ali je srećom niije teško povredio - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Neko je iz zgrade o tome obavstio policiju koja je ubrzo stigla u zgradu. 

- Policajci su pokušali da razgovaraju sa njim, došao je i pregovarački tim, ali on je ostao zaključan u svom stanu na četvrtom spratu. U nekom trenutku policija je pozvala i njegovu majku, ali on nije želo da sarađuje. Ljudi nisu znali ni da li je živ,a istovremeno su se plašili da ne skoči kroz prozor te su na teren pozvani i vatrogasci koji su odmah ispod prozora postavili vazdušni jastuk - objašnjava sagovornik.

BONUS VIDEO