MUŠKARAC SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MALOLETNU DEVOJKU: Policija mu u kući na Cetinju pronašla dva pištolja!


IZVOR: Republika - 12.10.2024 | 21:38


Lj. J. (60) je osumnjičen za nedozvoljene polne radnje

Foto: Google maps, profimedia
MUŠKARAC SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MALOLETNU DEVOJKU: Policija mu u kući na Cetinju pronašla dva pištolja!

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju odredilo je zadržavanje do 72 sata sugrađaninu Lj. J. za kojeg se sumnja da je neprimereno dodirivao 16-godišnjakinju.

Kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, Lj.J. je osumnjičen za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

- Sumnja se da je Lj.J. (60) ovo krivično delo izvršio na štetu maloletnog lica starog 16 godina na način što je dok se sama nalazila u svojoj porodičnoj kući neprimereno dodirivao. Osim toga, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi i tom su prilikom pronađeni pištolj marke "Glok" i startni pištolj, sa odgovarajućom dokumentacijom odnosno dozvolama, koji su oduzeti iz preventivnih razloga - navodi se u saopštenju.

Ljubio, grlio i dodirivao po zadnjici

On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, zaključuje se u saopštenju.

Kako je Republika već pisala, Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je pritvor do 30 dana V. J. (70) iz Majdnapeka, koji je na autobuskoj stanici u alkoholisanom stanju, nasrtao na devojčice A. G. (12) i E. Lj. (11) iz sela Debeli Lug.

Pijani V. J. je najpre starije dete ljubio u obraz, grlio i dodirivao po zadnjici, a potom je u autobusu i mlađu devojčicu dodirivao po leđima i ruci.

Policija je, prilikom hapšenja koje je usledilo nakon prijave, utvrdila da muškarac ima 1,51 promil alkohola u krvi i protiv njega će se povesti postupak za krivično delo polno uznemiravanjen i nedozvoljene polne radnje.

BONUS VIDEO: