MUŽ (30) I ŽENA (25) SE POTUKLI: On došao pijan sa detetom, pa nastao HAOS! Oboje dobili istu kaznu


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 23:53


Policija je potvrdila da je suprug bio pijan i da mu je nivo alkohola u krvi 1,46 promila

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC
MUŽ (30) I ŽENA (25) SE POTUKLI: On došao pijan sa detetom, pa nastao HAOS! Oboje dobili istu kaznu

Muž (30) i žena (25) iz Vinkovaca posvađali su se i potukli u stanu nakon što je uveče muž u alkoholisanom stanju došao sa detetom.

Sudija ih je oboje proglasio krivima i osudio na istu kaznu, s tim što muž mora da plati manje jer je proveo dan u policijskom pritvoru, piše Danica. Prema presudi donesenoj ovih dana, sve se dogodilo prošlog decembra oko 21 sat u Vinkovcima.

Sudija je naglasio da su „jedni prema drugima izvršili psihičko nasilje koje im je nanelo povredu dostojanstva i uznemirenost, a jedni prema drugima su primenili i fizičku silu usled čega nije došlo do fizičkih povreda“.

- Muž je svojoj ženi rekao da je glupa, ku*ka i ku*va i da bi najradije da je udari, a posle sat vremena ponovo joj je rekao da je glupa, i psovao joj je majku nekoliko puta, na šta mu je rekla da je p****, da se ponaša kao dete i da je alkoholičar, a majku mu je psovala više puta.

Nakon toga, muž ju je udario otvorenim dlanom u predelu glave, a zatim je i žena udarila muža otvorenim dlanom u predelu glave, nakon čega su razmenili nekoliko udaraca rukama po glavi i telu - navodi se u presudi.

Žena je nakon sukoba odmah pozvala policiju i rekla im da se sve dogodilo nakon što se njen muž vratio iz roditeljske kuće sa detetom vidno pijan. Ona mu je prigovorila jer često dolazi pijan, a on je počeo da je vređa. Policija je potvrdila da je suprug bio pijan i da mu je nivo alkohola u krvi 1,46 promila.

- Posle svađe me je u jednom trenutku udario rukom u glavu dok sam mu bila okrenuta leđima, pa sam se okrenula prema njemu i udarila ga. Posle smo se posvađali, a onda sam otišla u dnevnu sobu i pozvala policiju - rekla je žena.

Suprug je priznao da su se te večeri posvađali u kuhinji, ali da ni u jednom trenutku nije došlo do fizičkog sukoba između njega i supruge.

Oboje su kažnjeni sa po 260 evra, a moraju da plate i po 30 evra prekršajnih troškova. Žena mora da plati ukupno 290 evra, a muž 250 evra, jer se jedan dan proveden u pritvoru računa kao 40 evra. S obzirom na to da je presuda neobavezujuća, supružnici se na nju mogu žaliti.

BONUS VIDEO: