"POSVAĐALA SE SA MNOM, OTIŠLA JE KOD NJEGA PA MI SE OPET VRATILA"! Majka ubijene male Vanje (14) na suđenju o komplikovanim porodičnim odnosima! OTAC OSUMNJIČEN DA JE PREDAO ĆERKU UBICAMA!


IZVOR: Republika - 14.10.2024 | 16:19


Aleksandar je bio previše impulsivan, nismo imali mnogo komunikacije osim o deci. Čuvao je decu, ali je ponekad vikao na njih i one su se zbog toga ljutile, rekla je Zorica, majke Vanje Gjorčevski.

Foto: facebook
"POSVAĐALA SE SA MNOM, OTIŠLA JE KOD NJEGA PA MI SE OPET VRATILA"! Majka ubijene male Vanje (14) na suđenju o komplikovanim porodičnim odnosima! OTAC OSUMNJIČEN DA JE PREDAO ĆERKU UBICAMA!

Na današnjem ročištu za ubistvo 14-godišnje Vanje Gjorčevske, koje se održalo danas u Skoplju, njena majka Zorica svedočila je o teškim trenucima kroz koje je prolazila njena porodica.

Ona je govorila i o petoriiu osumnjičenih, među kojima se nalazi i njen bivši suprug Aleksandar Gorčevski, Vanjin otac.

Zorica je otkrila da je Vanja privremeno živela kod Aleksandra zbog nesuglasica sa njom, ali je i sa njim došla u sukob pa se vratila majci. 


Zorica je otkrila da je Aleksandar bio impulsivan i da su imali ograničenu komunikaciju, samo u vezi sa decom.

- Aleksandar je bio previše impulsivan, nismo imali mnogo komunikacije osim o deci. Čuvao je decu, ali je ponekad vikao na njih i one su se zbog toga ljutile. On nije radio i bio je tužan i depresivan. Vanja je u jednom trenutku otišla da živi kod njega jer se posvađala sa mnom, ali se onda posvađala i sa njim. Htela je da se vrati kod mene, ali sam joj rekla da to može da učini kada popravi odnos sa ocem, što se i desilo - počela je Zorica.

Zorica je izjavila da nije lično poznavala glavnog osumnjičenog za ubistvo, Ljupča Palevskog Palča, kao ni ostale optužene, ako se izuzme njen suprug. 

- Ne poznajem ga lično, ali znam ko je on. Ostale optužene takođe ne poznajem - dodala je.

Podsetimo, Vanja je oteta, ubijena, pa zakopana, a njen otac je osumnjičen da je prodao ćerku zbog kockarskih dugova. Osim Vanje, ubijen je i frizer Panče Žežovski (74).

Bonus video